Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Національний кешбек

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Не знаю шотам они рассчитывали, но мои покупки вообще не поменялись до и после введения кэшбэка

За гроші теж не хвилюйтеся , перед цим підняли податки і акцизи щоб товари всі подорожчали і умовно 1% від того що подорожчає планують повернути і розпіарити як потужне піклування про своїх виборців,
Які акцизи на кефір, наприклад?

Не дуркуй - є підакцизні товари (тютюн, алкоголь тощо), є паливо, ціна якого вкладається в геть усі інші товари.
Пальне.

Ну зрозуміло, що моя відповідь про подачу інфи попереднім дописувачем. Типу, в нас нічого не відбувається, уряд просто лізе у наші кишені і нашу особисту інформацію.
Товари й так дорожчають

Які акцизи на кефір, наприклад?
Кефiр у магазини журавлi приносять, чи вантажiвки привозять? Якiпрацюють на бензинi, солярi, або скрапленому газi! А на цi палива акциз вже неодноразово пiднiмали, тобто привезти умовну пляшку кефiра зараз дорожче, чим рiк-два тому

Можно корупцію зменшувати на державному рівні а можно більше з кишень громадян виймати.
Назви менi хоча б 1 випадок, коли держава зменшила корупцiю, а другий випадок - коли перестала залазити в кишенi громадян?

Кефiр у магазини журавлi приносять, чи вантажiвки привозять? Якiпрацюють на бензинi, солярi, або скрапленому газi! А на цi палива акциз вже неодноразово пiднiмали, тобто привезти умовну пляшку кефiра зараз дорожче, чим рiк-два тому
Федір, Ви, як завжди у свинячий голос. Я розумію, що у Валках ніде отримати нац.кешбек, але це не привід писати псевдонаукову хуйню. Так, акциз на пальне підняли. Але, станом на сьогодні, ціна на бензин така ж, як і 3-4 місяці тому, а може й більше. Ось коли ціна пального зросте, тоді зрадойбські пости Євгена і Хведора можна буде брати до уваги. А поки що нараховуєиься кешбек із старими цінами на пальне

станом на сьогодні, ціна на бензин така ж, як і 3-4 місяці тому, а може й більше.
Ось пе пизди будь-ласка, якщо пiшки ходиш! А я автомобiль постiйно заправляю й бачу куди цiна на нього лiзе! В розумних краiнах акцмз вiдмiняють на тi товари, якi сама держава не виробляе, а iмпортуе, в нас зараз хоча б один НПЗ працюе? Акциз вводять для стимулювання вiтчизняного виробника та захисту його вiд дешевшего iмпортного аналогiчного товару! В нас бензин та ДП хоча б один НПЗ зараз випускае?

Ось пе пизди будь-ласка, якщо пiшки ходиш! А я автомобiль постiйно заправляю й бачу куди цiна на нього лiзе! В розумних краiнах акцмз вiдмiняють на тi товари, якi сама держава не виробляе, а iмпортуе, в нас зараз хоча б один НПЗ працюе? Акциз вводять для стимулювання вiтчизняного виробника та захисту його вiд дешевшего iмпортного аналогiчного товару! В нас бензин та ДП хоча б один НПЗ зараз випускае?
Ти ще й не економіст.

Зи. Подивився історію. 12.05. я купував бензин по 59.99. Сьогодні (більш, ніж 4 місяці) я купував по 59.99

Зи. Подивився історію.
А я й не дивився, я й так пам'ятаю, що навеснi на 500грн менi наливали десь 11 лiтрiв с копiйками в бак, на Маршалi, а зараз - 9 лiтрiв та 200 грам... Держава своiми акцизами мене вже взула на 2 лiтри при заправцi на 500грн на тiй самiй заправцi! Перемога чи зрада? Чи я повинен радiти, як менi не доливають 2 лiтри в бак за тi самi грошi? А пенсii - хуй добавили за цей час....:нах:
Ти ще й не економіст.
В мене економiка проста - якщо я за тi ж самi грошi через пiвроку не можу купити той же обсяг товарiв та послуг - справа не в менi, а в державнiй економiцi!

А я й не дивився, я й так пам'ятаю, що навеснi на 500грн менi наливали десь 11 лiтрiв с копiйками в бак, на Маршалi, а зараз - 9 лiтрiв та 200 грам... Держава своiми акцизами мене вже взула на 2 лiтри при заправцi на 500грн на тiй самiй заправцi! Перемога чи зрада? Чи я повинен радiти, як менi не доливають 2 лiтри в бак за тi самi грошi? А пенсii - хуй добавили за цей час....:нах:

В мене економiка проста - якщо я за тi ж самi грошi через пiвроку не можу купити той же обсяг товарiв та послуг - справа не в менi, а в державнiй економiцi!
Написав відповідь... і стер. Ти все одно не зрозумієш. Пий своє пиво і купуй свої 9 літрів. Твій внесок в економіку зашкалює

Ти все одно не зрозумієш.
Чому не розумiю? Я все розумiю. Зараз iде вiйна, усим важко, але хтось купуе новi авто премiум класа в салонах, а хтось рахуе копiйки.... Менi перший раз нарахували пенсiю за iнвалiднiсть, кажись в 2012 чи 2013 роцi - 849грн, курс долара був 8, зараз я отримую 2725грн при курсi майже 42 - це мабуть перемога? 106 доларiв тодi й 65 зараз..... На 2 долари в день живуть хiба що в вiдсталих краiнах Африки. Хоча й на 3 10 рокiв тому теж було не жирно, але цигарки, пиво, горiлка той же бензин - коштували в рази дешевше, нiж зараз! Тай iншi товари теж.

На сегодняшнее число - только 10.99 кэшбэку за весь сентябрь. Хорошо я живу, экономно: выходит, потратила только 110 грн???

• Це смішно!
Реакції: Ah
Назад
Зверху Знизу