Статус:
Повідом.: 204529
Адреса: Харків
Повідом.: 204529
Адреса: Харків
- 🟡 17:36 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
На Салтівці біля багатоповерхівки знайшли труп молодої жінки (відео)
23.07.2019 15:01
Як розповідають сусіди, до трагедії жінку не знали
The post
Загибла випала з вікна, яке знаходиться на сходовому майданчику.
Мешканці багатоповерхівки на вулиці Гвардійців-Широнінців 28-Б згадують: близько 21:00 почули шум за вікном. Коли вийшли з будинку – побачили тіло невідомої жінки.
Ніколь Костенко, кореспондентка
Тіло молодої жінки місцеві мешканці знайшли ось на цьому місці. За словами очевидців, вона впала з вікна на припарковану біля будинку машину. Постраждала загинула ще до приїзду карети швидкої допомоги.*
Як розповідають сусіди, до трагедії жінку не знали. Кажуть: у будинку завжди спокійно, проживають переважно молоді родини. Також люди додають: загибла випала з вікна, яке знаходиться на сходовому майданчику.
*Таїсія, мешканка будинку на вул. Гвардійців-Широнінців 28 Б
Я без понятия, вчера полночи ходили следователи работали, работала полиция, но я без понятия вообще, кто это.*
Катерина, мешканка будинку на вул. Гвардійців-Широнінців 28 Б
*Люди видели, думали, что мешок какой-то падает. Грохот сильный был. Упала на машину, машину побила.*
*Олексій, місцевий мешканець
*Я не хотел смотреть. Она лежала сбоку машины. Никто не знает из жильцов. То есть к кому-то она либо приехала к кому-то в гости, либо она каким-то образом просто попала в дом. Это не коренная жительница этого дома.*
Як повідомили у Нацполіції, наразі загибла особа та всі обставини події встановлюються.
The post
23.07.2019 15:01
Як розповідають сусіди, до трагедії жінку не знали
The post
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
appeared first on
.Загибла випала з вікна, яке знаходиться на сходовому майданчику.
Мешканці багатоповерхівки на вулиці Гвардійців-Широнінців 28-Б згадують: близько 21:00 почули шум за вікном. Коли вийшли з будинку – побачили тіло невідомої жінки.
Ніколь Костенко, кореспондентка
Тіло молодої жінки місцеві мешканці знайшли ось на цьому місці. За словами очевидців, вона впала з вікна на припарковану біля будинку машину. Постраждала загинула ще до приїзду карети швидкої допомоги.*
Як розповідають сусіди, до трагедії жінку не знали. Кажуть: у будинку завжди спокійно, проживають переважно молоді родини. Також люди додають: загибла випала з вікна, яке знаходиться на сходовому майданчику.
*Таїсія, мешканка будинку на вул. Гвардійців-Широнінців 28 Б
Я без понятия, вчера полночи ходили следователи работали, работала полиция, но я без понятия вообще, кто это.*
Катерина, мешканка будинку на вул. Гвардійців-Широнінців 28 Б
*Люди видели, думали, что мешок какой-то падает. Грохот сильный был. Упала на машину, машину побила.*
*Олексій, місцевий мешканець
*Я не хотел смотреть. Она лежала сбоку машины. Никто не знает из жильцов. То есть к кому-то она либо приехала к кому-то в гости, либо она каким-то образом просто попала в дом. Это не коренная жительница этого дома.*
Як повідомили у Нацполіції, наразі загибла особа та всі обставини події встановлюються.
The post
appeared first on
.