X/)OP Статус: Offline Реєстрація: 03.01.2006 Повідом.: 3456 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #61 kavachai сказав(ла): ТС, а может вшколу перепишешь нормально? Натисніть, щоб розгорнути... Та ну и тка нормальна
kavachai сказав(ла): ТС, а может вшколу перепишешь нормально? Натисніть, щоб розгорнути... Та ну и тка нормальна
Guba Статус: Offline Реєстрація: 15.04.2009 Повідом.: 21202 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #62 Сидел на уроках классухи прямо перед ней....следила за мной! А так на 3 парте.
X/)OP Статус: Offline Реєстрація: 03.01.2006 Повідом.: 3456 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #63 ok_mix сказав(ла): все по сути главного на сейчас. я бы еще предложил темы "скока у вас пальцев на руке" "растут ли волосы на ладонях" "как проехать к госпрому от метро университет" "какой телефон у гепиного сына" и т.д. Натисніть, щоб розгорнути... Жош! ok_mix сказав(ла): зачем тебе характеризовать меня и других и иметь наше представление? Натисніть, щоб розгорнути... Мене интересна.
ok_mix сказав(ла): все по сути главного на сейчас. я бы еще предложил темы "скока у вас пальцев на руке" "растут ли волосы на ладонях" "как проехать к госпрому от метро университет" "какой телефон у гепиного сына" и т.д. Натисніть, щоб розгорнути... Жош! ok_mix сказав(ла): зачем тебе характеризовать меня и других и иметь наше представление? Натисніть, щоб розгорнути... Мене интересна.
Incredibility Статус: Offline Реєстрація: 15.08.2007 Повідом.: 70 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #64 Я бабник о_О Вкладення uni.jpg 66.5 КБ · Перегляди: 92
X/)OP Статус: Offline Реєстрація: 03.01.2006 Повідом.: 3456 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #65 А если я цветы?
Кошкааа Статус: Offline Реєстрація: 27.05.2010 Повідом.: 8709 29.04.2011 🟡 02:00 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #66 X/)OP сказав(ла): На какой парте по щёту Вы сидели вшокле? Натисніть, щоб розгорнути... 2-3я