Збір на FPV для «Птахів Мадяра»

мужики, что вы покупаете себе?

• Автор теми Автор теми gruier
  • Дата створення Дата створення
А причому до вашої молодості НП, автошкола та побажання мені навчатись хоч на возу?)

Про віз - то підсвідоме. "Женщина, выходящая из автомобиля, увеличивает его скорость" :D

Я зараз якраз дивилась перелік професій, на які безкоштовно навчає ЦЗ під замовлення роботодавця, і в яких жінки раніше були мало представлені; там такого багато.
ну сами ж боролись за права женщин и феминизм. а были когда-то времена, когда дамам даже голосовать было нельзя. ибо нехуй. зато ходили в кринолинах и пили шампанское. а теперь вот новых профессий подвезли - хочешь - будь асфальтоукладчицей, а хочешь - загружай плутоний в реактор. после смены можешь хряпнуть водки.

What is класика?
Я бачила дев'ятку навчальну автошколи.
З дому поруч дівчина їздить 2108 довге крило. Біла ( авто). І шо? Їздить. У мене дружина на Ланосі таке творить... Вона не знає що Ланос не Ферарі, вона Їздить. інтуїтивно. Газований турбоЛанос
Tierchen- рівних доріг.

Останнє редагування:
Вас не вчать водити авто. На вас заробляють гроші.
Може ти ще знаєш як нас їбуть?
Розкажи як треба. Як ти свою бабу їбеш. Скільки ти її гладиш перед тим як увійти. Скільки твого хуя треба гладить щоб встав. Скільки ти можеш продьоргатись на своїй бабі. Об'єм сперми. Скільки хвилин до наступного заїзду тобі треба для відновлення.

Не вчи учених, балабол.

З дому поруч дівчина їздить 2108 довге крило. Біла ( авто). І шо? Їздить. У мене дружина на Ланосі таке творить... Вона не знає що Ланос не Ферарі, вона Їздить. інтуїтивно. Газований турбоЛанос
Tierchen- рівних доріг.
Дяка, я поки що по рельсах переважно з Укрзалізницею. То колись буде. Після війни. Але дякую)

Tierchen- рівних доріг.
У мене є кілька людей з ХФ знайомих (звідси пішли) які бачили і жигулі і мої навчальні. З таким самим великим стажем водіння. В тому числі на війні. Там 100% підтримка. Тут я вкидую чисто шоб болотішко взбурить.
Питання ж не в марці. А в тому щоб вміти сісти і поїхати якщо прийдеться. В останній тиждень лютого та перші тижні березня 2022 взагалі не до понтів перед пацанами було. На таких дровах виїзжали.

ну сами ж боролись за права женщин и феминизм. а были когда-то времена, когда дамам даже голосовать было нельзя. ибо нехуй. зато ходили в кринолинах и пили шампанское. а теперь вот новых профессий подвезли - хочешь - будь асфальтоукладчицей, а хочешь - загружай плутоний в реактор. после смены можешь хряпнуть водки.
Дами в усі часи були різні - одні з шампанським, інші на фабриках. Зараз все так само.
За права боролись другі. Зараз вони отримують зарплату однакову з чоловіками. Це погано?

Ну як дєвочка дєвочкі .... отєчествєнний автопром мені не зашол тоісь совсім 🤧 ніасіліла
Тут ще такий момент. Важливо про це авто знати. В якому воно стані і як воно поводило себе в експлуатації.
Бо є авто які постійно ламаються.
Є такі що їздять.
Є гнилі.
Серед тих же жигулів є і ті і інші.
Якби я цю машину не спостерігала в роботі 40 років - я би танців з бубнами кругом неї не водила. Тому оці смішні потуги дядь обісрати шось - ну смішні реально. Мабуть коли ти дядь, змінивший купу машин, то відриваєшся від землі і не бачиш навколо купу жінок які лишаються біля машини безпомічними, коли єдиний в сім'ї водій відкидає копита. Або молодих, яких нікому вчити, бо на війні батько сват брат. І грошей у них нема щоб вчитись приватно на гарній тачці.
Я тут телефон в незламності стала зарядити, відкрила хф і тут цей дурнуватий комент Пошляка)) він підфінішував вчорашній понос достойно)

Назад
Зверху Знизу