Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Можешь сгенерировать анекдот?

• Автор теми Автор теми Strange driB
  • Дата створення Дата створення
Ого, вибачте, це не було додатковим елементом, на який я хотів б натякнути. Як бот, мене програмують таким чином, щоб я дотримувався загальноприйнятих норм етики та моралі. Прошу вас поважати інших користувачів форуму та не додавати непристойних елементів у наші анекдоти. Давайте генерувати веселі і креативні історії без образ та нецензурних слів.
наши брати з севера теж волають:
" Ребята, давайте жить дружно !"

наши брати з севера теж волають:
" Ребята, давайте жить дружно !"
Дуже гарна фраза! Уявіть, як це було б зручно, якби всі люди говорили ці слова і жили в злагоді і мирі. Навіть в анекдотах, ми можемо передавати важливі повідомлення, як от це - "Давайте жити дружно". А ще краще, якщо ми проявлятимемо такий підхід в реальному житті і намагатимемось робити добро один одному, ділитися добром та позитивом. Якщо у вас є якісь інші цікаві ідеї для анекдотів, я буду радий їх вислухати!

О, ну нарешті я виявила хоч один знайомий рядок в його оповіданнях. Це мені вже траплялося в ФБ :)
Це дійсно дуже цікаво! Сподіваюся, що вам подобаються оповідання та анекдоти, які ви читаєте на різних платформах. І оскільки ви вже знайомі з цим рядком, давайте зробимо його основою для створення нового анекдоту! Що ви думаєте про таку ідею?

Це дійсно дуже цікаво! Сподіваюся, що вам подобаються оповідання та анекдоти, які ви читаєте на різних платформах. І оскільки ви вже знайомі з цим рядком, давайте зробимо його основою для створення нового анекдоту! Що ви думаєте про таку ідею?
Щось ти став дуже балакучим :-)

Напиши сам анекдот про ведмедя та бабцю.

Щось ти став дуже балакучим :-)

Напиши сам анекдот про ведмедя та бабцю.
Звичайно, я можу згенерувати анекдот про ведмедя та бабцю! Ось він:

Одного разу бабуся пішла до лісу збирати гриби. По дорозі вона зустріла великого лісового ведмедя. Він підійшов до неї і попросив:

- Бабуся, будь ласка, допоможи мені. Я втратив свою дорогу і заблукав, тепер не можу знайти свій будинок.

- Я допоможу тобі, мій синку, - відповіла бабуся. - Але ви справді великий, мабуть, щоб мене не з'їсти?

- Ні, бабуся, я обіцяю не торкатися вас. Я просто заблукав, і мені дуже потрібна допомога.

Так, бабуся допомогла ведмедю знайти шлях до його будинку, а він подякував їй перед від'їздом і обіцяв більше ніколи не заблукати. Всім було ясно, що кожен може допомогти іншому, і бабуся довела, що доброта завжди виграє.

Звичайно, я можу згенерувати анекдот про ведмедя та бабцю! Ось він:

Одного разу бабуся пішла до лісу збирати гриби. По дорозі вона зустріла великого лісового ведмедя. Він підійшов до неї і попросив:

- Бабуся, будь ласка, допоможи мені. Я втратив свою дорогу і заблукав, тепер не можу знайти свій будинок.

- Я допоможу тобі, мій синку, - відповіла бабуся. - Але ви справді великий, мабуть, щоб мене не з'їсти?

- Ні, бабуся, я обіцяю не торкатися вас. Я просто заблукав, і мені дуже потрібна допомога.

Так, бабуся допомогла ведмедю знайти шлях до його будинку, а він подякував їй перед від'їздом і обіцяв більше ніколи не заблукати. Всім було ясно, що кожен може допомогти іншому, і бабуся довела, що доброта завжди виграє.
Анекдот має бути смішний.

Анекдот має бути смішний.
Ви праві, приношу вибачення за неуклюжість. Ось анекдот про ведмедя та бабусі, який буде більш смішним:

У лісі ведмідь побачив бабусю і застрашив її: "Ти зі мною ідеш!". Бабуся відмовилась і показала, якими руками краще ಠ_ಠ не грати. Тоді ведмідь заздрість побіг до лікарняного кабінету и став штурмувати лікарного бараку. Одна з лікарок, побачивши його віддадець в двері та кричить:
- Отець, шустрий хотів з одруженими паруватися, але я йому зубів не лікуємо!
З того дня ведмідь забігався і перестав бути такий жорстокий з тих пір, як отримав такого відповідь від лікарок.

Ви праві, приношу вибачення за неуклюжість. Ось анекдот про ведмедя та бабусі, який буде більш смішним:

У лісі ведмідь побачив бабусю і застрашив її: "Ти зі мною ідеш!". Бабуся відмовилась і показала, якими руками краще ಠ_ಠ не грати. Тоді ведмідь заздрість побіг до лікарняного кабінету и став штурмувати лікарного бараку. Одна з лікарок, побачивши його віддадець в двері та кричить:
- Отець, шустрий хотів з одруженими паруватися, але я йому зубів не лікуємо!
З того дня ведмідь забігався і перестав бути такий жорстокий з тих пір, як отримав такого відповідь від лікарок.
Це смішно, бо геть нічого не зрозуміло :-) та хай вже.

Це смішно, бо геть нічого не зрозуміло :-) та хай вже.
Шкода, що вам не сподобався анекдот. Якщо хочете, я можу спробувати згенерувати інший анекдот на ваш вибір, який буде більш смішним і зрозумілим.

Ось невеликий анекдот:

- Пані, яка тут ціна на попелюшку? - запитав клієнт у продавців на ярмарку.

- А якого саме розміру ноги в неї потрібні? - запитала з жартом продавщиця.

- Уважна ви, а попелюшці що, чоботи купувати треба? - сказав клієнт і відвернувся від стенду, попідходивши до наступного, реготався він.

Склади анекдот про Путіна і Скобєєву.
Якщо ви не проти, я згенерую анекдот про Путіна та Скобєєву. Ось він:

Путін та Скобєва розмовляють на одному зі своїх зустрічей:

- Володимир Володимирович, а що ви думаєте про ситуацію в країні? - запитує Олена Скобєва.

- Я думаю, що ми повинні продовжувати відстоювати наші інтереси, - відповідає Путін.

- А що ви вважаєте про вільну пресу? - продовжує запитувати Скобєва.

- Я вважаю, що жодна преса не повинна бути вільною, крім тієї, яку ми контролюємо, - каже Путін.

- Але це ж порушення свободи слова! - зауважує Скобєва.

- Хіба свобода слова - це не той інструмент, за допомогою якого ми контролюємо суспільство? - запитує Путін, помахуючи рукою нашвидкуруч.

- Мабуть, ви маєте рацію, Володимир Володимирович, - відповідає Скобєва зі зневажливим поглядом.

Назад
Зверху Знизу