Допомагаємо ЗСУ!

Мошенники на OLX

🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Мошенники на OLX

0944917206 Телефон, с которого звонят , как покупатель с ОЛХ, и потом пытается развести, что-б снять денежку с вашей карты.

• 🟡 15:37 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Мошенники на OLX

0958273949, Черлат Мариус Игоревич, Черновцы. 5167985661439240 Ощадбанк. Продажа заведомо неисправного товара. На сообщения и телефонные звонки не отвечает.

+380997302250. Свидло Игорь Владимирович. Продавал на OLX две планки памяти по 8 GB. В реальности прислал 2 планки по 2 Гига. Причем наклейки на них переклеены - на них написано 8 Gb. Так что это не ошибка а осознанное мошенничество. На OLX было написано что он из Глобино Полтавской области.

кто в курсе, что это за лабуда с бесплатной доставкой от укрпочты через оликс доставку? в чём подвох? достали все уже с этой халявой... но чую всеми фибрами, что подстава тут какая то, бесплатного ничего не бывает в этой жизни.

ппц, черговий світовий заговор?
Грошей же не просять - яка тобі різниця чому та як? Везуть же.

Так, возять безкоштовно, дуже давно возять. З початку було на пів року( чи якийсь другий термін), а потім платно - типо акція для початку, щоб втягнутись. З джастіном теж було так само.
Але потім ще раз, і ще такі безкоштовні терміни з'являлись. Зараз безкоштовно, давненько.
Може укрпошта юзерів намагається перетягнути, може олх таким чином свої продажі підвищує( комісія олх оптову ціну пошти перекриває). А скоріш за все одразу й те, й те.

Будеш брати - спитай в продавця спочатку чи відправить він укрпоштою. Бо може поставили автоматом всі варіанти, але по факту нп лише відправляють.
Хоча зараз такого мало - всі вже звикли до укрпошти та що вона норм працює. Коли починалось, то реально ніхто нею слати не хотів.
З києва два дня замість одно дня нп, зі львова 3-4 відповідно, а далі від відділення залежить. В моєму норм тітки, видача окремо від відправки та тим паче оплати комуналки/пенсії.

Чув, що посилки вже по коду з смс видають без доків. Я хз, мені взагалі просто так віддають бо я там частий гість. Хоча з дією доки давно проблемою перестали бути.

Останнє редагування:
Не всіх кацапів з Харкова повибивали
будьте акарутні з
Карпов Олексій Миколайович смт малинівка
09776696575
Вислав мені непровірену плату для ксяомі - я її провірив показав дефекти йому і повернув а кошти він морозиться повертати.
Падає на те що яйому камеру поміняв ...
тож не рекомендую дану особу для співпраці.

ппц, черговий світовий заговор?
Грошей же не просять - яка тобі різниця чому та як? Везуть же.

Так, возять безкоштовно, дуже давно возять. З початку було на пів року( чи якийсь другий термін), а потім платно - типо акція для початку, щоб втягнутись. З джастіном теж було так само.
Але потім ще раз, і ще такі безкоштовні терміни з'являлись. Зараз безкоштовно, давненько.
Може укрпошта юзерів намагається перетягнути, може олх таким чином свої продажі підвищує( комісія олх оптову ціну пошти перекриває). А скоріш за все одразу й те, й те.

Будеш брати - спитай в продавця спочатку чи відправить він укрпоштою. Бо може поставили автоматом всі варіанти, але по факту нп лише відправляють.
Хоча зараз такого мало - всі вже звикли до укрпошти та що вона норм працює. Коли починалось, то реально ніхто нею слати не хотів.
З києва два дня замість одно дня нп, зі львова 3-4 відповідно, а далі від відділення залежить. В моєму норм тітки, видача окремо від відправки та тим паче оплати комуналки/пенсії.

Чув, що посилки вже по коду з смс видають без доків. Я хз, мені взагалі просто так віддають бо я там частий гість. Хоча з дією доки давно проблемою перестали бути.
почитай отзывы...
никакого заговора тут нет, просто эта услуга была сделана для заманывания покупателей на сайт ол-икс, мол какой охуенный сайт , там даже бесплатно возят посылки и безопасно покупать и по итогу только им она и выгодна, для продавца это сплошной геморой, всё через жопу сделано сайтом оликс, как обычно...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
навіщо мені читати відгуки, якщо я сам цим користуюсь? Це пречудова послуга та без неї я ніфіга не буду купувати/продавати. Ну якщо лише мені відправлять без передоплати чи закинуть передоплату повну за мій товар - щоб в мене ризиків не було. Хоча інша сторона логічно теж ризики нести не схоче - для того воно й потрібно.
Да й навіть так впадлу - бо треба ото номер картки йти копіювати, відсилати. Не хочу я цього.

Почитав таки відгуки - дебільні відгуки від дебілів, як і очікувалось. Не захотів продавець укрпоштою слати - ну буває, я це описував вище. Втратили посилку - теж буває інколи, але олх тут до чого? Затрималась посилка. Ну й так далі.

Почитав таки відгуки - дебільні відгуки від дебілів, як і очікувалось.
все дебилы, больше 50 человек, один ты Дартоньян.... удачи тебе тогда
ниже отзывы конкретно про лох доставку... тоже от дебилов, да?

Останнє редагування:
теж буває інколи, але олх тут до чого? Затрималась посилка. Ну й так далі.

https://www.***********/images/noavatar.gifГость12 ноября, 2022 год
Деньги не пришли по олх доставке,дозвониться не реально.Как получить деньги за сделку на карту……………………….

https://www.***********/images/noavatar.gifГость10 августа, 2022 год
Вчера столкнулся с так называемой БЕСПЛАТНОЙ ДОСТАВКОЙ ОЛХ. Мало того что с меня как с продавца принудительно содрали 40 грн так ещё и в отделении 61 г.Запорожья за упаковку в плёнку коробки взяли 12 грн. Хотя я говорил что коробка не требует упаковки так как достаточно прочная. Думал что на Новой почте разъяснят ситуацию по снятию денег за принудительное снятия денег, но мне сказали обращаться к олх. Хотя на олх чётко было написано, что 40 грн взимается за надёжную доставку. Помимо этого в чеке который мне выдали на почте было сказано: доставку сплачуе отримувач 76 грн. Вопрос, в чем тогда заключаеися эта так называемая акция? Что в ней бесплатного? Я так думаю это обычный сговор новой почты и олх.
Р.S. Чуть более месяца назад отправлял аналогичную посылку олх доставкой и такого небыло.

https://www.***********/images/noavatar.gif[email protected] августа, 2022 год
Добрый день!
Ребята ОЛХ доставка сейчас для продавцов не актуальна вообще,для клиентов это выгодно супер,можно посмотреть отказаться или вообще не прийти,и никто никакого риска.
Я на ОЛХ продаю уже четыре года,на данный момент с февраля отправляю только по предоплате, тем кому нужно те курят..
А хитро умные покупатели .. лесом..
Достоинства:
  1. Для продавцов их нет
Недостатки:
  1. Потеря времени и денег - для продавцов..

https://www.***********/images/noavatar.gifНаталія3 августа, 2022 год
Продала товар з ОЛХ доставка через Нову Пошту. Недобросовісний покупець товар не забрав. Товар мені повернули, але змусили заплатити 204 грн. , буцім-то неправильно вказана вага. Вони (Нова Пошта) вказують не фактичну, а об'ємну вагу. Я сплатила не тільки за різницю в вазі, але і за зворотне повернення товару. Це ВЕЛИКЕ ШАХРАЙСТВО.

Цей же товар я знову продала з ОЛХ доставка через Нову Пошту. Доставка при цьому склала 101 грн. + 40 грн., де 40 грн. за об'ємну вагу. То за що з мене, у першому випадку, взяли 204 грн.?
Декларується безкоштовне повернення товару покупцеві.

НОВА ПОШТА та ОЛХ - ШАХРАЇ.
Достоинства:
  1. НЕМАЄ.
Недостатки:
  1. Ніякого безкоштовного повернення товару при ОЛХ доставці не існує - ЦЕ БРЕХНЯ.

https://www.***********/images/noavatar.gifМакс27 июля, 2022 год
В цей непростий час сервіс ОЛХ вирішив "побрити" всіх продавців, і провести чудо "БЕЗКОШТОВНУ АКЦІЮ НА ДОСТАВКУ" за власний рахунок продавців, знімаючи комісію в 40грн при продажі через Доставку ОЛХ.
Але як "гарно" вони це зробили, ви тільки послухайте: Для покупців акція називається "БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА" і ні слова про те що за доставку ПРИМУСОВО сплачує продавець ( і відключити цю послугу змоги немає)
Менеджер по корпоративному розвитку ОЛХ (чи хто там цим займається в них) напевно раніше працював у фіскальних органах, це без сумніву)
Недостатки:
  1. Примусово і нечесно здирають кошти на проведення своєї "БЕЗКОШТОВНОЇ" "АКЦІЇ" з продавців

це і є дебільні відгуки

1 - не прийшли гроші.
99% просто затримка платіжної системи/банку, яка описана в правилах. Може картку неправильно вказав. Може й справді не прийшли, хз, це не описано ніяк - час затримки не вказаний, лише тупий неконструктив.

2 - обман с доставкой + новая почта.
дебілізм №1 - Пакування сплачує відправник - це вказано в правилах. Тож треба включати його в ціну.
дебілізм №2 - навіщо пред'являти олх те, що НП примусила додатково впаковувати плівкою? Так, вони примушують нормально пакувати.

3 - олх доставкой не актуально
звичайний дебіл як ти - ненадійно йому. А платити наперед чи відсилати наперед надійно? сабж саме цю проблему знімає, а єблани є усюди та завжди з обох сторін

4 - олх доставка це велике шахрайство
дебілізм №1 - знову пакування, за яке за правилами платить відправник.
дебілізм №2 - в 23 році не знати як рахується вага на нп - ну не дебіл?

3 - олх доставкой не актуально
звичайний дебіл як ти - ненадійно йому. А платити наперед чи відсилати наперед надійно? сабж саме цю проблему знімає, а єблани є усюди та завжди з обох сторін

не все ж такие жиды хитровыебаные как ты....
нормальным людям схемы хитровыебаные не нужны.. предоплата транспортных услуг, остальное наложенным и всё... это кто частник, а не комерс... комерсы по другому продают

А платити наперед чи відсилати наперед надійно? сабж саме цю проблему знімає, а єблани є усюди та завжди з обох сторін
на 100 грн тебя никто кидать не будет, по крайней мере в людях нужно разбираться хоть немного... позвони продавцу, а не тыкая пальцем письмо в смартфоне...
когда высылаешь долбоёбу какую то вещь оликс доставкой, он получит на почте, подумает брать или нет и откажется, а ты потом бегай забирай.. так можно бегать сколько угодно , ебанатов хватает. к тому же ещё и деньги снять могут за возврат с продавца..
оликс доставка = это полная хуйня для продавца, имхо...

Останнє редагування:
Не всіх кацапів з Харкова повибивали
будьте акарутні з
Карпов Олексій Миколайович смт малинівка
09776696575
Вислав мені непровірену плату для ксяомі - я її провірив показав дефекти йому і повернув а кошти він морозиться повертати.
Падає на те що яйому камеру поміняв ...
тож не рекомендую дану особу для співпраці.
ps: повтор щоб гугл запам'ятав

на 100 грн тебя никто кидать не будет, по крайней мере в людях нужно разбираться хоть немного... позвони продавцу, а не тыкая пальцем письмо в смартфоне...
когда высылаешь долбоёбу какую то вещь оликс доставкой, он получит на почте, подумает брать или нет и откажется, а ты потом бегай забирай.. так можно бегать сколько угодно , ебанатов хватает. к тому же ещё и деньги снять могут за возврат с продавца..
оликс доставка = это полная хуйня для продавца, имхо...
А покупець втрачає гроші, якщо не забирає чи не приходить - за доставку то він платить в момент покупки, але вона не повертається, лише сума за товар і комісія. Це пречудовий стимул думати перед покупкою, ну а отих упоротих єбланів, що беруть в кількох місцях, а потім забирають те, що швидче приїде, взагалі виключає.
Це, доречі, мінус отієї безкоштовної доставки укрпоштою. Думаю їм вартувало б в разі відмови повертати суму за товар мінус суму доставки. Ну а якщо забрав - вийшла безкоштовна доставка. Але це тимчасово в будь-якому випадку.

Сабж просто дає можливість вимкнути фактор недовіри до невідомої людини - ніхто не платить/шле наперед без жодних гарантій. Покупець "ризикує" сумою на доставку, продавець зайвим походом на пошту - це зовсім інший левел "ризику", ніж всіма грошима/товаром.

Останнє редагування:
Был случай, кинули на фотоаппарат за 150грн, поддержка олх отреагировала только после десятки разных жалоб на продавца.

навіщо мені читати відгуки, якщо я сам цим користуюсь? Це пречудова послуга та без неї я ніфіга не буду купувати/продавати. Ну якщо лише мені відправлять без передоплати чи закинуть передоплату повну за мій товар - щоб в мене ризиків не було. Хоча інша сторона логічно теж ризики нести не схоче - для того воно й потрібно.
Да й навіть так впадлу - бо треба ото номер картки йти копіювати, відсилати. Не хочу я цього.

Почитав таки відгуки - дебільні відгуки від дебілів, як і очікувалось. Не захотів продавець укрпоштою слати - ну буває, я це описував вище. Втратили посилку - теж буває інколи, але олх тут до чого? Затрималась посилка. Ну й так далі.
Боже, невже я дочекався адекватних і розумних людей на цьому форумі...
Обвів 1 березня червоним - буду святкувати - назвав "День tifo"
А бісер перед свинями не мечіть... то безперспективно - вони знають...не користувалися, але їм сказали ну і т.д.
Біснування в невігластсві невиліковне - або само пройде, якщо мізків вистачить розібратися самому, а не відгуки читати. Або ні.:пиво:

Вітаємо Вас!
На Ваш товар була оформлена OLX-Доставка.

Номер замовлення: #277913

Покупець:
П. І. Б: Ткаченко Аліна Олександрівна
Номер телефону: +380958714892

Перед підтвердженням, переконайтесь, що ви зв'язалися з покупцем. Якщо немає, то обов'язково напишіть йому!

Для підтвердження замовлення, та отримання коштів, перейдіть за посиланням і заповніть форму:

З повагою команда OLX
-----------------------
Прийшло в вайбер з номера 0957314467 с аватаркой (OLX.UA)

ШАХРАЙ в ТЕЛЕГРАММ - @Nadiya1949, iboyun.net, awsvip, 4441111139515708, 4441111139460152, 4441111138339852, 4441111139370633, 4441114415672714, 5375411427177576, 5169155111500094, 4441 1111 3951 5708, 4441 1111 3946 0152, 4441 1111 3833 9852, 4441 1111 3937 0633, 4441 1144 1567 2714, 5375 4114 2717 7576, 5169 1551 1150 0094, 4441 1111 3939 3510, 4441111139393510, 5375 4114 2614 8909, 5375411426148909,
УВАГА!!! Пропонують роботу в телеграм, потім перенаправляють на свої численні фейкові інет-магазини, де і відбувається основна схема шахрайства - РОЗВОД НА ПЕРЕДПЛАТУ ЗА ТОВАР !!!
Обіцяють повернути гроші з балансу у будь-який момент, розкручують на все більші суми, але ВИВЕСТИ СВОЇ ГРОШІ ВИ НЕ ЗМОЖЕТЕ !!!!!
- - -
на 29.11.2023 активний сайт:

є купа інших однотипних сайтів, але більшість з них вже заблокована, пошук по гуглу - awsvip

- - -
ТОВАРИ ДО 30кг - КУПЛЯЙТЕ ЧЕРЕЗ "OLX ДОСТАВКУ", АБО ПІСЛЯПЛАТОЮ !!
НІКОЛИ НЕ ПЛАТІТЬ НАПЕРЕД !!
ПЕРЕДПЛАТА - ЗЛО !!!
- - -
ручний пошук на сторінці: ctrl+f
пошук через буфер: копіюємо ctrl+c, потім ctrl+f, вставляємо ctrl+v, enter.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу