Статус: Офлайн
Повідом.: 32256
Повідом.: 32256
жги ещё![]()
та да
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
жги ещё![]()
ТС-у на заметку
раз варик⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
два варик⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Да, интересный вариант.
могу сказать, что у бати были жигули 2101, 78 года, с нуля. проездили на них около 90 000 и продали в 93 или 94 году. Кузов был отличный, гаражная, зимой не ездила. Двиг никто не трогал, и не надо было. С коробкой чего-то там сломалось. Так и продали. И не вспомню, чтоб кроме как крестовины, настройки карба и ремонта стартера что-то батя делал. А трамблер-бигунок периодически мозг выносил.А что же тогда сказать по Жигули?
а для чого?не для того я Ланоса продавав
такое же ****о, токо с уебищной торпедой
щоб задоволення від поїздок отримувати і при цьому в машину влазили всі речі, включаючи коляску. А, і щоб економний варіант був ))))а для чого?
9-10 хіба шо по Мерефі![]()
жги ещё![]()
Та періодично тут з"являються такі ж персонажі, у якотрих авто їсть менше заявлених по ТТХ-мА что смешного?
Та періодично тут з"являються такі ж персонажі, у якотрих авто їсть менше заявлених по ТТХ-м
9.8 у місті за ідеальних умов. Насправді, менше 11 не знаю щоб у когось жрала.Кстати, по ТТХ расход еще меньше.
9.8 у мысті за ідеальних умов. Насправді, менше 11 не знаю щоб у когось жрала.
Тогда надо универсал брать )) Лачетти кстати есть такие. Ну или, прости Господи, фабию универсалщоб задоволення від поїздок отримувати і при цьому в машину влазили всі речі, включаючи коляску. А, і щоб економний варіант був ))))
Фабія тісна, Лачик-універсал на той час у продажу якщо і були, то по космічним цінам. Нинішній мій варік абсолютно мене влаштовує: уся сім"я поміщається з чумуданами, колясками і навіть запаскою ))) Єдине, що хотілося б профіл у гуми повище, а так все окТогда надо универсал брать )) Лачетти кстати есть такие. Ну или, прости Господи, фабию универсал
какой именно, можно поинтересоваться?Нинішній мій варік
Космічнийкакой именно, можно поинтересоваться?
Обоснуй. Может предложишь другие варианты?