Статус: Офлайн
Повідом.: 5208
Повідом.: 5208
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
патамушо - оно из балаклеи![]()
У нас нет ни Фильмов , ни книг..Я певен що містах будуть називати вулиці іменем Європейської Чверті, знімати фільми і писати книги!
Нас 25, тобто чверть!
Я впевнений що за ці найближчі темні 5 років ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу. Бо ми формуємо могутній кістяк європейської інтелігенції, наші діти і онуки будуть нами пишатися!!!
патамушо - оно из балаклеи![]()
))) Люблю экспромт, но Вы таки меня перещеголяли)) !!!
Накинь процентик. Нехай шестерят.
Тогда Шестерки ПОПа... пусть так)Вы неправы! Шесть процентов уверенно наберут.
Нас 25, тобто чверть!
Я впевнений що за ці найближчі темні 5 років ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу. Бо ми формуємо могутній кістяк європейської інтелігенції, наші діти і онуки будуть нами пишатися!!!
чекушка 25,
ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу, какой пафос? поэт сраный дай почитать то что ты написал.
надо брать в депутаты БПП, с таким Петро не пропадёт, стаж, он о Ленине стихи писал.Вот поэт Павличко, который в 60-х оспивув Ленина в этом году посвятил Петру Алексеевичу
Похоже у пети таки комплексы по поводу размеров его члена, приписал себе именно - 25, видно эта цифра ему спать не дает
про комплексы зеленского даже страшно подумать))))
про комплексы зеленского даже страшно подумать))))
Да ладно, у нас мулат учился в спорт-интернате, у него не меньше 73 см было, все девки сбегались в душевую, смотреть на него
Может он в корень пошел![]()