Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ми залишимо свій слід в історії як четвертаки!

• Автор теми Автор теми Psx
  • Дата створення Дата створення
daa1gf.webp

a9ecce.webp

:D

Нас 25, тобто чверть!
Я впевнений що за ці найближчі темні 5 років ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу. Бо ми формуємо могутній кістяк європейської інтелігенції, наші діти і онуки будуть нами пишатися!!!

:рл:

968d5669b004.jpg

• Це лайк!
Реакції: Psx
Гиви, ты щто дроч...шь?
Нэт, это я бистро мою.

:клас:
Накинь процентик. Нехай шестерят.
))) Люблю экспромт, но Вы таки меня перещеголяли)) !!!:клас::клас::клас: подняв при этом мне настроение на весь вечер...

Вы неправы! Шесть процентов уверенно наберут.
Тогда Шестерки ПОПа... пусть так)

Нас 25, тобто чверть!
Я впевнений що за ці найближчі темні 5 років ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу. Бо ми формуємо могутній кістяк європейської інтелігенції, наші діти і онуки будуть нами пишатися!!!

чекушка 25,
ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу, какой пафос? поэт сраный дай почитать то что ты написал.

чекушка 25,
ми світло і гідно ввійдемо в історію як поети шістдесятники свого часу, какой пафос? поэт сраный дай почитать то что ты написал.

Зачем?
Есть же хорошие стихи о Порошенко.
Вот поэт Павличко, который в пресловутых 60-х оспивув Ленина, КПСС и коммунизм в этом году посвятил Петру Алексеевичу

"А я тебе благаю, друже Петре,
Не бійсь, веди на путінські мечі!

На сміливих спадає божа манна,
Не згине той, хто завжди йде вперед.
Я був колись в Шухевича Романа
Стрільцем. Бери мене – я твій поет.

Впаде залізо люте многолезне.
Все подолає правда і любов.
І нація в огнях війни воскресне
Я йду з тобою, Петре, йду з тобов! "

Ну правда ведь охуенно!

Похоже у пети таки комплексы по поводу размеров его члена, приписал себе именно - 25, видно эта цифра ему спать не дает

Quarter dollar - 25центов
Квартал - 75% маразма
И там и и там кварта, шозахуййня :)

Назад
Зверху Знизу