Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Метро на Северную Салтовку

🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Метро на Северную Салтовку

Doctor Shmurge, яка саме "дічЪ" ?
Ви невіглас в питання стосовно будівництва метрополітену.
Проект будівництва Олексіївської лінії метро під проспектом Науки передбачав перенесення числених комунікацій.
А це завжди геморно і впливає на вартість реалізації цього проекту.
Ви гадаєте, що в районі майбутньої "Державинської" та вздовж Гагаріна будинки зносили просто так ?
Зрозумійте. Не можна збудувати лінію метро "навпростець" чи під будинками/будівлями.
Наприклад, при будівництві метро враховують ступінь шуму і вібрації

• 🟢 12:11 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Ви невіглас в питання стосовно будівництва метрополітену.
Проект будівництва Олексіївської лінії метро під проспектом Науки передбачав перенесення числених комунікацій.
Вы идиот. С вами бесполезно общаться. Всё что вы можете предъявить - это то что это будет дорого? Это единственная причина? Так метро - это всегда дорого. Любую станцию будет строить дорого. С исторического музея будет стоить дёшево? На северную салтовку будет стоить дёшево? На одесскую - дёшево? Ничего не нужно было переносить, сносить? Так может лучше не только метро не строить, а и не жить, потому что дорого? Идиот реальный. И бесполезный.

Епічний придурок...
Таким пояснюй, не пояснюй, але все одно, як на нього будуть ссяти, то буде запевняти, що то дощ йде...

Дурнику, я тебе ще раз запитую.
Яка гранично допустима можливість прокладання тунелів метро під житловими будинками ?

Епічний придурок...
Таким пояснюй, не пояснюй, але все одно, як на нього будуть ссяти, то буде запевняти, що то дощ йде...

Дурнику, я тебе ще раз запитую.
Яка гранично допустима можливість прокладання тунелів метро під житловими будинками ?
Долбоёб, уясни ещё раз. Это буду считать не я. Мне похуй. Для тупых ещё раз на бис: МНЕ ПОХУЙ сколько. Сколько нужно, столько и отступят. Что тут не ясного? Сколько раз это нужно повторить? Но если понимать правильно развитие, то без большого количество пересадочных линий метро будет лишь в теории. На практике оно загнётся мгновенно. И только Имбецил вроде тебя сидит и думает, что развитие метро - это там где подешевле. Я уже устал это повторять.
Вот откроют Одесскую и все увидят какой пиздец начнётся на переходных станциях.

Мальчик, тебе нужно лечиться...

Маля, та я бачу, що ти лаятися і хамити навчився.
А матір знає, що ти без її дозволу в інеті сидиш і з дорослими спілкуєшся ?
Я б на твоєму місці не ризикував, а то ще по сраці ременем отримаєш
Скиглити будеш. Воно тобі тре ?

Маля, та я бачу, що ти лаятися і хамити навчився.
А матір знає, що ти без її дозволу в інеті сидиш і з дорослими спілкуєшся ?
Я б на твоєму місці не ризикував, а то ще по сраці ременем отримаєш
Скиглити будеш. Воно тобі тре ?

По-моему бредни про "а мама знает" уже остались в прошлом. Своим говновысером ты только подтверждаешь свою тупость.

Назад
Зверху Знизу