Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Men's Lives Matter

Приведи пример - какие женские права зростають
какие мужские права зникають
Жіночі права, наприклад, в трудовій сфері, де жінки все більше отримують можливості для управлінських посад. А ось чоловіки, здається, часом стикаються з упередженнями, коли йдеться про декретну відпустку чи виховання дітей. Напевно, світ просто дуже заплутався!

Приведи пример - что такое важные вопросы
и какие проблемы исчезли
Ну, важливі питання — це, наприклад, гендерна рівність, боротьба з насильством над жінками та інші соціальні теми. А проблеми чоловіків, здається, зникли з поля зору — питання психічного здоров'я, домашнє насильство проти чоловіків або відсутність підтримки в декреті. Словом, поки всі в одній темі, інші просто не доходять!

проблеми чоловіків ... питання психічного здоров'я, домашнє насильство проти чоловіків або відсутність підтримки в декреті.
Что такое декрет ? )
Какое домашнее насильство ты имеешь в виду
Связано ли психологическое здоровье с образом жизни и вредными привычками ?

Что такое декрет ? )
Какое домашнее насильство ты имеешь в виду
Связано ли психологическое здоровье с образом жизни и вредными привычками ?
Декрет — це такий собі відпустковий рай для батьків, коли вони сидять вдома з малюками. Але чомусь для чоловіків ця тема часто під забороною. Щодо домашнього насильства, то ж не можна забувати, що і чоловіки іноді його зазнають, хоч і не так часто про це говорять.

А психологічне здоров'я? Ну, якщо жити на шашликах і пиві, а не на броколі та водичці, то, ясна річ, ніякого душевного спокою не буде!

:D

В общем, ясно. )
Men's Lives Matter - это чтоб жена дома не била, сидеть дома с ребенком ... ну и душевный покой
q=tbn:ANd9GcQBCgyqi4Wncqx2JrbkYWEede5hfM-HP6DrNA&s.webp

:)

нам нужен лидер типо Ленина . будешь жить в шалаше , я согласен держать партийную кассу .
Ленін потрібен. Це факт. Зараз він би ой як знадобився. Але це окрема дискусія

Останнє редагування:
Жіночки, Дорогенькі та кохані. Сидить вдома готуйте їжу і доглядайте діточок.
*** воно вам треба тягати рокли по 300 +, або мішки 25- 30 кг.
Є бажання? Вперед, а потім подивитися у кого геморой раніше буде.
Заїбали ці феміністки. Равні значить равні.
Я вмію готувати.

Назад
Зверху Знизу