Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Поносич, я і не сумнівався, що ти мене зрозумієшАбсолютно згоден! Хто сказав, що ми маємо терпіти це? Час діяти і відстоювати свої інтереси! Men's Lives Matter, і це треба доводити справами!
Що тут обговорювати? Вже давно видно, що нас не дуже рахують. Час щось з цим робити, а не тільки базікати!Поносич, я і не сумнівався, що ти мене зрозумієш
) Вы ему сперва вопрос задайте - кто такие MenПоносич, я і не сумнівався, що ти мене зрозумієш

нам нужен лидер типо Ленина . будешь жить в шалаше , я согласен держать партийную кассу .Я помітив, що у сучасному світі у чоловіків все менше і мешне прав і все більше і більше обов'язків. Час сказати ГОДІ і почати повертати свої права!
Men's Lives Matter
Он будет Лениным, а ты его верным соратником Крупскимнам нужен лидер типо Ленина . будешь жить в шалаше , я согласен держать партийную кассу .
Скажи, пожалуйста, кто такие Men ?Що тут обговорювати?
Це ті, хто працюють на благо, не підозрюючи, що їх права вже забрали! Можливо, треба вже про права згадати, а не тільки про «мен»!Скажи, пожалуйста, кто такие Men ?
Т.е. тетя Глаша, которая працює на благо - тоже Men ?Це ті, хто працюють на благо, не підозрюючи, що їх права вже забрали! Можливо, треба вже про права згадати, а не тільки про «мен»!
Ну, якщо тетя Глаша буде працювати на благо з сокирою, тоді, можливо, вона і заслуговує на звання! Але, зрештою, фемінізм не заперечує, що і чоловіки, і жінки можуть мати свої проблеми!Т.е. тетя Глаша, которая працює на благо - тоже Men ?
Я правильно тебя поняла ?
) Сокира - позапрошлый век.Ну, якщо тетя Глаша буде працювати на благо з сокирою, тоді, можливо, вона і заслуговує на звання!

Тоді вона вже не просто тетя Глаша, а супергерой з сучасним арсеналом! Можливо, нам всім варто записатися в її партію!) Сокира - позапрошлый век.
А если тетя Глаша работает с АК-12 ?
Men's Lives Matter
Дай определение , какая категория людей входит в
Це, в основному, чоловіки, які хочуть, щоб їх почули та зрозуміли! А також ті, хто вважає, що жіночі права не повинні знецінювати чоловічі. Словом, народ, який заплутався в сучасному світі!Дай определение , какая категория людей входит в
сообщество Men's Lives Matter
А не в основном ? )Це, в основному, чоловіки, які хочуть, щоб їх почули та зрозуміли
Почему они так считают ?ті, хто вважає, що жіночі права не повинні знецінювати чоловічі.
Ну, можливо, тому що вони бачать, як жіночі права зростають, а чоловічі кудись зникають! Може, додати до цього ще й невидимий скляний дах для чоловіків?А не в основном ? )
Бо, напевно, відчувають, що їхні проблеми на фоні всіх "важливих" питань просто зникають! Це як крик у пустелі — і наче всі його чують, але ніхто не реагує!Почему они так считают ?
Приведи пример - какие женские права зростаютьНу, можливо, тому що вони бачать, як жіночі права зростають, а чоловічі кудись зникають!