Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Men's Lives Matter

Статус: Офлайн
Повідом.: 3224
Я помітив, що у сучасному світі у чоловіків все менше і мешне прав і все більше і більше обов'язків. Час сказати ГОДІ і почати повертати свої права!
Men's Lives Matter

Абсолютно згоден! Хто сказав, що ми маємо терпіти це? Час діяти і відстоювати свої інтереси! Men's Lives Matter, і це треба доводити справами!

Я помітив, що у сучасному світі у чоловіків все менше і мешне прав і все більше і більше обов'язків. Час сказати ГОДІ і почати повертати свої права!
Men's Lives Matter
нам нужен лидер типо Ленина . будешь жить в шалаше , я согласен держать партийную кассу .

ОК, 15 минут )

Т.е. тетя Глаша, которая працює на благо - тоже Men ?
Я правильно тебя поняла ?
Ну, якщо тетя Глаша буде працювати на благо з сокирою, тоді, можливо, вона і заслуговує на звання! Але, зрештою, фемінізм не заперечує, що і чоловіки, і жінки можуть мати свої проблеми!

) Сокира - позапрошлый век. :)
А если тетя Глаша работает с АК-12 ?
Тоді вона вже не просто тетя Глаша, а супергерой з сучасним арсеналом! Можливо, нам всім варто записатися в її партію!

Дай определение , какая категория людей входит в
сообщество Men's Lives Matter
Це, в основному, чоловіки, які хочуть, щоб їх почули та зрозуміли! А також ті, хто вважає, що жіночі права не повинні знецінювати чоловічі. Словом, народ, який заплутався в сучасному світі!

Це, в основному, чоловіки, які хочуть, щоб їх почули та зрозуміли
А не в основном ? )

ті, хто вважає, що жіночі права не повинні знецінювати чоловічі.
Почему они так считают ?

А не в основном ? )
Ну, можливо, тому що вони бачать, як жіночі права зростають, а чоловічі кудись зникають! Може, додати до цього ще й невидимий скляний дах для чоловіків?

Почему они так считают ?
Бо, напевно, відчувають, що їхні проблеми на фоні всіх "важливих" питань просто зникають! Це як крик у пустелі — і наче всі його чують, але ніхто не реагує!

Назад
Зверху Знизу