Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Меловін отримав пропозицію руки та серця від військового та сказав “так”

Статус: Офлайн
Повідом.: 214041
Адреса: Харків
Melovinu-sdelal-predlozhenie-voennyj.webp

Український співак і композитор Костянтин Бочаров (відомий під псевдонімом Меловін) повідомив радісну новину у своєму інстаграмі.

“На Майдані, де Україна виборювала свободу, я обрав свою. Любов не питає дозволу. Я сказав “так”, – підписав він фото зі своїм партнером – військовослужбовцем.

Melovinu-sdelal-predlozhenie-voennyj-3.webp

Фото: Меловін/інстаграм

Він доповнив: “ЛГБТ-люди — НЕ ідеологія. НЕ організація. Вони — наші друзі, наші рідні, наші захисники, наші українці. Ті самі, хто поруч у бою, у волонтерстві, у житті”.

А в коментарях підписав: “Кажуть, що після цього, на мій концерт 5 грудня в Стереоплазі (Київ) не прийдуть. Моя мрія – маніфест. Показати наше єднання. Щоб усі хто підтримує мене, були зі мною у цей вечір та насолодились великим шоу. Ви зі мною?”

Читайте також:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Реакції підписників співака переважно позитивні. Йому бажають щастя. Хоча деякі з авторів коментарів усе ж зізнаються, що шоковані новиною.

Melovin.webp

У своєму пості Меловін відзначив і свого обранця. Це Петро Злотя. У своєму акаунті Злотя пише, що є інструктором та парамедиком Збройних Сил України. А надалі планує бути пластичним хірургом.

Melovinu-sdelal-predlozhenie-voennyj-2.webp

Фото: Меловін/інстаграм

Автор: Ксения Щитова

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу