Мама

• Автор теми Автор теми Гаити
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 5650
Мама

Моя мама с поражением лёгких 70% процентов находится в областной, отзовитесь пожалуйста, кто сталкивался с этим. Важна любая информация.
Все, что я могу это отправлять деньги, но и они уже заканчиваются. На три дня проплатила 36 тысяч, это до понедельника. Могу надеяться, что директор фирмы выплатит зарплату раньше, но с такими ценами, тысяча долларов это ещё пару дней. Я просто в тупике и отчаянии. Простите, что пишу в Главном. Но прошу, помолитесь за здравие рабы Божьей Елены. Мама и дети это все, что у меня есть. Ради них я готова *******.

Останнє редагування:
Re: Мама

ужас :(
а она прививалась?

******* не нужно, у Вас же дети.....

А мама...... моя мама "сгорела" в 17й за сутки, ковид.
А я "успел" потратить только 8 тысяч грн.

Терпения и смирения Вам....

Господи... Соболезную..
Но неужели нет смысла надеяться и бороться?

Господи... Соболезную..
Но неужели нет смысла надеяться и бороться?

Родственника в Сумах забрали с 70% поражением легких... выкарабкался. Уже дома реабилитируется. Не теряйте надежды...

А какая сатурация при 70% поражения лёгких?

одягайте на себе маску с захистом FFP3 і захисний щиток собі на обличчя, шапочку медичну, медичні перчатки, халат, бахіли і йдіть до мами, пропустять якщо бути наполегливим. Лише це буде шансом їй вижити якщо будете поряд (поїти, кормити, під сраку медсестрам давати і лікарям). Яка сатурація? Якщо нижче 60 то шансів немає, але може померти і при 80-85. При нижче ніж 80 потрібна реанімація, ИВЛ (а не трубочка), при нижче 65 - інтубація. Нічого цього без вас робити не будуть і вам будуть відмовляти - вимагайте! До овочив у ковід відділеннях не підходять по кілька днів, щоби місце швидше звільнилося, наївні родичи дарма тичуть санітарці гроші, вона їх бере і не більше того. Як давно захворіла, скільки вже в лікарні під киснем, чи є температура? (у мене залишилося дві упаковки Солу-Медрол по 500мг, за пів ціни можу віддати)

Помолилась. Женщины крепче мужчин. Дай ей Бог здоровья.
Просите кого-нибудь из друзей, родственников ит.д, чтобы каждый день навещали и ежедневно платили санитаркам, чтобы был уход - это очень важно.

Соболезную.:(:(
У меня папа на 5-й день в областной.:(

санітаркам дають майже всі, ті гроші беруть і потім навіть не підходять до хворого, бо родичів зазвичай же не допускають і ніхто того жаху що твориться у ковід-відділеннях не побачить, хворі лежать по кілька діб нікому не потрібні, ходять під себе, води ніхто не дасть, капельниці забувають поставити, а буває що і до трубки кисень підключити. Дарма що воно називається "ковід-відділення", це просто лепрозорій з якими небудь лікарями урологами чи хірургами, які призначають усім одне й те саме, хоч сотні попередників від такого "лікування" вже померли. Всі ці ковід відділення в лікарнях - фактично обман, імітація допомоги. 90% помирає зовсім не в реанімації, а у ліжках з трубкою, поняття "боротьба за життя паціента" у цих шаражках відсутнє повністю, як і совість лікарів, медсестер, санітарок, і хоч скільки ви їм гроші не дасте - вони й пальцем не поворухнуть у бік вашого родича. Наші лікарні завжди були страхіттям, але такого й вони не бачили, чиновники відчиталися за "кількість місць" у ковід відділеннях - все, більше туди ніхто носа не суне і "медперсонал" це розуміє, розуміє що ніхто не спитає чому кількість привезениих на швидкій допомозі і кількість відправлених до моргу це майже одна цифра, ніхто не спитає "а навіщо ж існує цей коштовний передпокій моргу?"

Больше молитесь, это помогает, инфа 100%, и врачам, которые лечат, скажите чтоб никаких ИВЛ не подключали, а лечили молитвами:іржач: только рабів до раю не пускають. Раб божий:іржач::іржач::іржач::рл::рл::рл:

Значит надо дать столько, чтобы тебя запомнили.
буде як у анекдоті, всі дали хабар, а судити буду по справедливості. Ну запам'ятали вони вас, а чим і як лікувати вони все одно не знають, та і навіщо напрягатись коли усі дають в незалежності від "кінцевого результату". Старанність не від грошей залежить, а тоді коли є залежність від кінцевого результату.

Значит надо дать столько, чтобы тебя запомнили.
Значит надо дать люлей! Вам доплачивают ("благодарят") незнакомые люди со стороны за выполненную вами работу? А если такие люди к вам не обращаются, значит вы просто приходите на работу и просиживаете до вечера? Может быть вы тоже недовольны своей з/п, это сути не меняет.

От заведующего отделением много зависит. Я платил на прямую ему и не разочаровался ни разу.:незнаю:
і більшість тих хто платив йому та помер теж не розчарувались, складнувато їм розчаруватись, а головне висловити це тут ))

Я просто в тупике и отчаянии.
Держитесь, надейтесь на лучшее, исходя из статистики, высокие шансы на успех есть.
По возможности больше общайтесь, позитивные эмоции всегда творят чудеса.

Все в руках божьих.Жена работает в ковидном отделении. Иногда говорит кажется что больные выздоравливают и помирают не зависимо от того как и какими лекарствами их лечат.Недавно на ее смене умер молодой 50 лет и сатурация была нормальная и поражения легких меньше 50 %. И бабулька выписывалась 80 с чем то лет. Привезли полумертвую думали день два и все. Ан нет подышала кислородом какие то лекарства и через пару недель уже губы красит на выписку готовится. Кроме лекарств должен быть настрой позитивный на выздоровление. Говорите маме ты должна ты обязана выздороветь убедительно чтоб она сама поверила. И если есть возможность пусть встает с кровати пару шагов в одну сторону пару в другую руками не сложные упражнения. Что б мышцы были в тонусе. Что бы кровоснабжение интенсивнее

Назад
Зверху Знизу