Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Можете поделиться промптом? Как вьіглядел запрос?вот тоже неплохоЖ)
![]()
Не маю уявлення що це".. деньги за просто таак, и цыпочки бесплатнооооо...!
вот как надоооо!"
У меня Fooocus, там все немного не так. Кроме промта и модели есть еще "стили". В конечном итоге все как-то трансформируется в развернутый промт для Stable Diffusion , но я его не вижу.Можете поделиться промптом? Как вьіглядел запрос?
Ех. молодь,Не маю уявлення що це![]()
Тут, думаю, справа не у віці, а у моїй обізнаності в музиці, тим більш в імпортнійЕх. молодь,
ну що, будемо просвiщати !
Слово не горобець?
То таки приказка? Бо я засумнівалася, подумала, що може просто картинкаСлово не горобець?
Ну там прямо видно – наобіцяв дівчині всякогоТо таки приказка? Бо я засумнівалася, подумала, що може просто картинка![]()
Иза єтого АІ потом волосі на лодошках растут11И хочется и колется
Моя хата скраю?Пословицы
![]()
Тоже с воза упала?; )
ВірноСлово не горобець?
Може й приказка. Але інша. Погано видно, але дівчина з мокрим волоссям...)То таки приказка? Бо я засумнівалася, подумала, що може просто картинка
Тоді попередня щось по типу: не замочивши ноги, броду не перейти. До речі, нагадало мені про картини Стіва Хенкса.
Не ваша)) просто с краюМоя хата скраю?
В одну реку дважды не войдёшьМоже й приказка. Але інша. Погано видно, але дівчина з мокрим волоссям...)
Так и естьВ одну реку дважды не войдёшь