Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Малюємо з AI

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я знайшов додаток для телефона, але там якісь фантастичні розцінки шоб ним користуватися без обмежень.
Який додаток? Леонардо? Я без додатку в нього заходжу, через Гугл. Тільки зареєструватися.

Ідея не моя :-) Моя полягала в іншому ))
OIG.55XuO3XN9Up9Vy8rZLdq.webp

Виявляється, чат-бот може робити опис зображення. Тобто, ти йому зображення, він тобі текст.
Bing сказав(ла):
Це фотореалістичне зображення надреалістичної сцени аварії на дорозі, в якій беруть участь тварини.
  • Сцена відбувається на двополосній дорозі з лісом на задньому плані.
  • Дорогу перекрили оранжеві конуси і поліцейська машина з увімкненими світловими сигналами.
  • Машина перекинута, колеса в повітрі.
  • Доберман стоїть на задніх лапах і має на собі жилет поліцейського.
  • Черепаха відходить від місця події.
  • Заєць лежить на землі, здається, мертвий.
  • У далекому плані видно карету швидкої допомоги.
  • На даху карети сидить равлик.
Дякую за запитання! ?

Давайте щось малювати. Скажіть що :)

втомився вже наш любий ботик
спускається на землю ніч
лягає спати чорний котик
на піч
bcat.webp

Там їх ціла зграя орудує.
-нейроарт-нейронные-сети-dall-e-8221428.webp

Вожака вже затримали.
-кот-котэ-полиция-обжора-8226244.webp

Шо це за маніакальна ідея що ніяк тебе не відпускає.
Ідея могла би бути й інша. Мені було цікаво яку картинку він зробить за своїм власним описом. Але не просто якусь картинку, а яку він не міг створити. Раптом тепер зміг би :)

bing глюканув і видав мені аж 12 картинок замість 4-х :)
"A cat running with a sausage in its mouth. It is chased by something. Everything around is blurred because of the high speed. Everything around is psychedelic - different things and images around the cat than before."

Чи не настав час постити відео, створені ШІ? :-)

Це мене десь з місяць не відпускає думка, щоб робити коротенькі ролики. Але я ще не придумала - що, як і для чого :ги: То я думала не про ролики з ші, а взагалі. А от сьогодні майнула думка про ШІ.

Назад
Зверху Знизу