Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Штучний інтелект тобі вже не наздогнати.У мене теж не вийшло. Довелося фотошопити.
![]()
Тепер я бачив все.Побачив малюнок:
![]()
![]()
І ти нам щось намалюй, будь ласка. Щось таке, щоб перевернуло усю уяву. Звісно, ШІ тобі теж не наздогнати, але разом може вийде щось грандіознеШтучний інтелект тобі вже не наздогнати.
Втім, з чатботом взагалі не краще. Ніяк не зможу змусити чоловіка вибивати килимВже давав мені визначення процесу, і кілька картинок йому надіслала як приклад. І оце все, що ми добилися
![]()
Після Ісуса з динозавром я уже все.І ти нам щось намалюй, будь ласка. Щось таке, щоб перевернуло усю уяву. Звісно, ШІ тобі теж не наздогнати, але разом може вийде щось грандіозне![]()
Я сказала, щоб старавсяОго, скільки у вас пилюки![]()
Я пишу: фото, якщо хочу як фото. Цифрове зображення: може бути і фото, і малюнок.А якими словами змусити його малювати в реальному стилі, а не як комікси ? "Малюй по-справжньому, нормально, реально, як в житті..." не допомагає.
Пішов пробувати )Я пишу: фото, якщо хочу як фото. Цифрове зображення: може бути і фото, і малюнок.
Мене теж Ісус з динозавром вразивПісля Ісуса з динозавром я уже все.