Статус:
Повідом.: 204515
Адреса: Харків
Повідом.: 204515
Адреса: Харків
- 🔴 19:05 Повітряна тривога в Харків.обл.
Легалізація медичного канабісу
8.02.2019 21:15
Вперше в Україні легалізацію медичних препаратів на основі канабісу пітримала в. о. міністра охорони здоров’я, Уляна Супрун. Про це подано…
The post
Вперше в Україні легалізацію медичних препаратів на основі канабісу пітримала в. о. міністра охорони здоров’я, Уляна Супрун. Про це подано петицію на сайті Верховної Ради, і зараз за неї можна голосувати. Це – шанс для хворих на епілепсію або рак, для ветеранів АТО з посттравматичним сіндромом та ще мільйонів і мільйонів хворих, вважають гості програми «Насправді» – кандидат фармацевтичних наук, доцент кафедри військової фармації Іларіон Ярошенко і адвокат, керівник ГО «Українська асоціація медичного канабісу» Геннадій Шабас.
The post
8.02.2019 21:15
Вперше в Україні легалізацію медичних препаратів на основі канабісу пітримала в. о. міністра охорони здоров’я, Уляна Супрун. Про це подано…
The post
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
appeared first on
.Вперше в Україні легалізацію медичних препаратів на основі канабісу пітримала в. о. міністра охорони здоров’я, Уляна Супрун. Про це подано петицію на сайті Верховної Ради, і зараз за неї можна голосувати. Це – шанс для хворих на епілепсію або рак, для ветеранів АТО з посттравматичним сіндромом та ще мільйонів і мільйонів хворих, вважають гості програми «Насправді» – кандидат фармацевтичних наук, доцент кафедри військової фармації Іларіон Ярошенко і адвокат, керівник ГО «Українська асоціація медичного канабісу» Геннадій Шабас.
The post
appeared first on
.