Значит половину денег спиздятПрограму із заміни 30 млн ламп профінансує Європейський Союз
30 млн ламп ділимо на п'ять, виходить в Україні лишилося шість мільйонів повнолітніх громадян?Кожен повнолітній громадянин України зможе безплатно отримати до 5 світлодіодних ламп ...
Програму із заміни 30 млн ламп профінансує Європейський Союз.
Не совсем.У меня 79 ламп.Жена,я,сын,я итого дайте 15...кота считать? Коту 18..30 млн ламп ділимо на п'ять, виходить в Україні лишилося шість мільйонів повнолітніх громадян?
Это будет полный пиздец. Туда только кацапок набирали, они всех бабок района соберут и будут менять годами... епаный стыд.заміна ламп буде відбуватись через компанію «Укрпошта»
Я тока шо одну ААА шку зарядил для опыту в омериканской химлаборатории. У нас в атбэхе стоит коробка для батареек- пенсионерокА когда старые батарейки на новые, более эффективные будут менять? После этих блекаутов с передвижением по квартирам и улицам с помощью фонариков, чувствую что отработанный батарейки уйдут вместе с мусором в мусорные баки, а дальше на свалку без всякой переработки. 😥
Стоять она может сколько хочет, пока за десяток старых хотя бы одну на халяву не дадут, им одна дорога - в мусорку, выгоды нет, вернее стимула, так же как и с лампочками.😭Я тока шо одну ААА шку зарядил для опыту в омериканской химлаборатории. У нас в атбэхе стоит коробка для батареек- пенсионерок
Замолвить 30 мл лам у нашіх віробніков11З січня в Україні розпочнеться програма із заміни неефективних ламп розжарювання на світлодіодні лампи.
Кожен повнолітній громадянин України зможе безплатно отримати до 5 світлодіодних ламп на заміну старих ламп розжарювання. Тим самим можна буди зробити свій внесок у допомогу енергетикам щодо балансування енергосистеми України. Про це заявила Перший віцепрем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко у прямому ефірі Національного телемарафону.
Як повідомляє пресслужба Міністерства економіки України, заміна ламп буде відбуватись через компанію «Укрпошта». Планується, що механізм заміни буде максимально спрощено. Зацікавленим українцям буде достатньо попередньо залишити заявку, прийти у відділення «Укрпошти» та обміняти 5 ламп старого зразка на 5 нових світлодіодних ламп. Юлія Свириденко додала, що програма буде діяти достатньо довго, щоб всі охочі могли скористатися нею, проте не зазначила конкретних строків.
Програму із заміни 30 млн ламп профінансує Європейський Союз. Наразі український уряд працює над тим, щоб усі процедури з боку ЄС були завершені до кінця року, і вже у січні вдалося запустити програму.
У китайцев через жовтоблакитну "прокладку" с наценкой 500%...Замолвить 30 мл лам у нашіх віробніков
Куплю сайд бай сайд недорого - спеши-торопись...После лампочек, выйдет закон о запрете, включать в эл.сеть, холодильники зимой. У нарушителей - будут их конфисковывать.
Есть такое, и не только зрению, обычно это недорогие лампы с элементарной схемой драйвера диодов и адским ШИМ, а лампы накаливания еще долго будут использоваться на производствах в цехах где есть станки ибо ШИМ лед и газоразрядных ламп может привести к трагедии, об этом написано в технике безопасности.Есть мнение,что диодные лампы вредят зрению и вообще...
В цехах з 30х років стоять ГРЛ з ЕмПРА, підключені до трьох фаз. Як раз для того, щоб не було пульсацій світла.в цехах где есть станки ибо ШИМ лед и газоразрядных ламп может привести к трагедии, об этом написано в технике безопасности.