Статус: Офлайн
Повідом.: 14086
Адреса: Харків
Повідом.: 14086
Адреса: Харків
Львовский форум
Зашел я на Львовский форум по делу (обьяву оставить) и почитал их политику.. довольно занимательно. Много думал. Вообщем впечатление положительное с одной стороны и отрицательное с другой. Положительное потому что беседа ведется вежливо, умными людьми - тишь да блажь. С другой - скучновенько, нет плюрализма мнений - нету почти баталий. И представляете, дискуссии заканчиваются конценсусом!!! Это ж просто удивительно
И пара ознакомительных постов оттуда. Так - просто так.
А еще там все как у нас. УПА, Мова, УПА, мова...
вот только ограничение на интересных собеседников, которое они сами себе поставили языком форума - их же и убивает...
Зашел я на Львовский форум по делу (обьяву оставить) и почитал их политику.. довольно занимательно. Много думал. Вообщем впечатление положительное с одной стороны и отрицательное с другой. Положительное потому что беседа ведется вежливо, умными людьми - тишь да блажь. С другой - скучновенько, нет плюрализма мнений - нету почти баталий. И представляете, дискуссии заканчиваются конценсусом!!! Это ж просто удивительно
И пара ознакомительных постов оттуда. Так - просто так.
Відразу обумовлю, що я за примирення між польським і українським народами, що я підримував завжди сьогодняшню владу. Але...
Вчора відбулося відкриття цвинтарів "Орлят" і УГА
.....
З того всього я зрозумів тільки одне: Ющенко віддасть все що завгодно заради задоволення особистих амбіцій стосовно Євросоюзу. Він не зупинеться ні перед чим, національну гордість віддав вже, а решта - справа часу.
Найгірше те, що ми самі його вибрали. Зараз так стало огидно дивитися на себе в дзеркало...![]()
Так, вiльний полiт думки: провести кордон по Збручу i iнтегрувати Захiдну Україну в ЄС, а Схiдну... Нэай вирiшують самi. Бо Україна повнiстю не зможе iнтегруватися в ЄС (розмiри не дозволять).
А еще там все как у нас. УПА, Мова, УПА, мова...

вот только ограничение на интересных собеседников, которое они сами себе поставили языком форума - их же и убивает...