Статус: Офлайн
Повідом.: 1898
Повідом.: 1898
Кужель vs Тетерук
Кужель сжалилась над Тетеруком
Вот тетерук молодец, хочет нести ответственность за содеянное
Тетерук наполягатиме, щоб прокуратура завершила розслідування щодо його інциденту з Кужель
Вот и будет справедливость, на которую уповает Кужель.
Кужель сжалилась над Тетеруком
Нардеп забрала из ГПУ свое заявление об избиении ее другим депутатом
Народный депутат Александра Кужель ("Батькивщина") отзывает из Генеральной прокуратуры заявление об избиении ее народным депутатом Андреем Тетеруком ("Народный фронт"). Об этом она заявила в своем письме, которое с трибуны Верховной Рады зачитала нардеп Алена Шкрум, передает пресс-служба партии.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Коли вночі, у лікарні, мій чоловік показав мені пост вибачення, автор посту показався мені щирим у своїх почуттях. Мені здалось, що він щиро жалкує про скоєний вчинок. І я тоді прийняла рішення відкликати свою заяву.
Але на ранок щирість поступилась цинічному розрахунку політтехнологів і це був особистий вибір цієї особи: чи слідувати заповіді Божої, чи знехтувати.
Він неодноразово заявляв, що приносив вибачення Олександрі Кужель, яку він нібито не бив. Такої жінки з таким ім’ям у парламенті немає. Є інша Олександра Кужель, яка декілька тижнів провела в лікарні зі струсом мозку. І тому ці вибачення адресовані комусь іншому, невідомому мені.
Минуло два роки, але в цьому залі, на жаль, нічого не змінилось, окрім деяких прізвищ. Цинізм, безкарність, жорстокість та бездуховність, як і раніше. Віковий шовінізм, сексизм… Ми не склали один з найголовніших іспитів, не виконали основну вимогу, що відділяє демократичну країну від країни третього світу – вимогу моральної зрілості.
Тому в цих умовах вважаю неприпустимим відволікати увагу та ресурси правоохоронних органів і прокуратури на розслідування вчинку цієї особи і тому я відкликаю свою заяву про скоєння злочину з прокуратури.
Відкликаю свою заяву, надаючи право суду та оцінці єдиному судді, який все бачить і якого неможливо ошукати.
Вот тетерук молодец, хочет нести ответственность за содеянное
Тетерук наполягатиме, щоб прокуратура завершила розслідування щодо його інциденту з Кужель
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Вот и будет справедливость, на которую уповает Кужель.
Останнє редагування: