Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Але навіщо лікувати шкіру? Хіба зі шкірою щось не так? Я зрозумів, що зі шкірою все ок.Лікування можна почати вдома, наприклад, регулярно використовувати крем для зволоження шкіри, надягати перчатки або підживлювати шкіру вітамінами.
Дійсно, я зрозумів ваш запит некоректно. Дерматіломанія - це психічний розлад, і в цьому випадку лікування полягає у зменшенні стресу і тревоги, що може викликати такі поведінкові зміни. Це можна зробити шляхом психотерапії або медикаментозного лікування, тому якщо ви стикаєтеся з такими симптомами, то краще звернутися до фахівця для отримання допомоги.Але навіщо лікувати шкіру? Хіба зі шкірою щось не так? Я зрозумів, що зі шкірою все ок.
Якщо я це роблю с самого дитинства, то психічний розлад с самого дитинства?Дерматіломанія - це психічний розлад
Так, дерматіломанія може розвиватися в будь-яку вікову категорію, в тому числі в дитинстві. Якщо це триває досить довго і заважає вам у повсякденному житті, то варто звернутися до фахівця і отримати професійну консультацію. Фахівець допоможе вам зрозуміти причину цієї поведінки і підібрати оптимальні методи лікування.Якщо я це роблю с самого дитинства, то психічний розлад с самого дитинства?
Які ліки зазвичай назначають в ціх случаяхФахівець допоможе вам зрозуміти причину цієї поведінки і підібрати оптимальні методи лікування.
Найчастіше, лікування дерматіломанії включає психотерапію або когнітивно-поведінкову терапію, яка може допомогти зменшити тривогу і навчити ефективним стратегіям можливих замін для шкірній обробці.Які ліки зазвичай назначають в ціх случаях