Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Курс валют

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 2406
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Дай прогноз курсу гривні на найближчий тиждень, місяць, квартал та до кінця року по відношенню до основних валют - долар США, Евро, Польського злотого та Фунта Стерлінгів.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
На жаль, я не можу передбачати майбутній курс гривні проти інших валют. Я можу допомогти вам відстежувати поточний курс, а також надати інформацію про останні зміни. Щоб дізнатися поточний курс гривні до долара США, євро, польського злотого та фунта стерлінгів, ви можете відвідати сайти національних банків цих країн, або спеціалізовані фінансові ресурси, наприклад finance.ua чи minfin.com.ua.

Зроби будь ласка підборку інформації по цому питанню з сайтів національних банків цих країн і обов'язково до гривні, а також окремо з сайтів спеціалізованих фінансових ресурсів, наприклад finance.ua чи minfin.com.ua

Що стосовно мого попереднього питання? Ти не в змозі це зробити?

Що стосовно мого попереднього питання? Ти не в змозі це зробити?
Какую подборку?

Курс зависит от будущего развития событий, будущее не умеет предсказывать никто,

ни искусственный интеллект, ни человеческий, это невозможно без путешествия во времени.

Ждите пока изобретут машину времени.

Сайты для умных не занимаются пердсказанием относительного курса валют понимая что это невозможно, а информация с сайтов для дурачков Вам, наверное, не нужна.

Или?

Какую подборку?

Курс зависит от будущего развития событий, будущее не умеет предсказывать никто,

ни искусственный интеллект, ни человеческий, это невозможно без путешествия во времени.

Ждите пока изобретут машину времени.

Сайты для умных не занимаются пердсказанием относительного курса валют понимая что это невозможно, а информация с сайтов для дурачков Вам, наверное, не нужна.

Или?
Малось на увазі підбірку актуальних курсів з сайтів нац банків тих країн...
Але дякую за "допомогу" тупому інтелекту... Я зробив висновок, що воно не вміє читати, те що саме й написало:
"Щоб дізнатися поточний курс гривні до долара США, євро, польського злотого та фунта стерлінгів, ви можете відвідати сайти національних банків цих країн, або спеціалізовані фінансові ресурси, наприклад finance.ua чи minfin.com.ua."

Назад
Зверху Знизу