Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Куди здихатися акумуляторів?

• Автор теми Автор теми olafson
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 3721
Накопичилася у господарстві деяка кількість здохлих акумуляторів, типу як з комп'ютерних чи охоронних ДБЖ (12V, 7Ah). Що можна з ними/з них зробити? :незнаю:
На металобрухт таке приймають? Чи там на приймальний пункт треба приносити виключно свинець "у злитках", попередньо виколупавши , виплавивши, очистивши його з цих "батарейок"? Чи може вимостити ними доріжку в садку? Чи віддати малечі, хай замість Лего "у кубики" грає? :-)
Які ще варіянти? Чи ото шукати та тягти їх кудись у точку збору небезпечних відходів? :confused:

Гуглите прием свинцовых батарей, тащите туда, они забирают как есть, ничего колупать не надо, платят деньги по весу или по ампер-часам, у кого как.

На Морозова, перед мостом, якщо їхати від Плеханівської, прийом металобрухту. Приймають батарейки на вагу, я здавав.

Этим летом поменял подобное на рабочий гелевый аккумулятор, сейчас им пользуюсь когда отключают электричество, объявлений на олх полно, в поиске написать: приём аккумуляторов Харьков.

На Лоске принимают, сам как-то сдал десятка два дохлых аккумуляторов, небольшого размера, черных, от упсов или что-то типа такого.

***.Великая проблема.Любая лавка при аккумах скупает.

Если держит напряжение, то легко восстановить. Особенно, нормальных марок.

Ні, повністю в хлам. Зарядкою навіть не визначаються, що акум підключений. По нулям вольтаж. Деякі, дивлюся, з пошкоджений корпусом...
Поцікавився по об'явам чи зможу я на них розбагатіти, по чому їх приймають: найкраще, що пропонують - це 5грн за АмперГодину. Тобто в средньому 35грн за акум. З "самовивозом"

Поцікавився по об'явам чи зможу я на них розбагатіти, по чому їх приймають: найкраще, що пропонують - це 5грн за АмперГодину. Тобто в средньому 35грн за акум. З "самовивозом"
Їдь на Морозова. Там приймали батарейки десь вдвічі дорожче, ніж "самовивіз".

З'їздив, здав свій цвєтмєт.
Батарейки 7 А*г приймають по 11 чи шось таке грн/кг. Латунь по 80.

Назад
Зверху Знизу