Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Куда подавать в суд, тема на пару часов.

• Автор теми Автор теми SSLew
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 4573
Куда подавать в суд, тема на пару часов.

Вася мне должен денег, я должен подать в суд. В какой суд подавать если Вася на момент договора прописки не имел и не имеет, местонахождение не известно ( или известен только номер мобильного).

8. Позови, що виникають з договорів, у яких зазначено місце виконання або виконувати які через їх особливість можна тільки в певному місці, можуть пред'являтися також за місцем виконання цих договорів.

9. Позови до відповідача, місце реєстрації проживання або перебування якого невідоме, пред'являються за місцезнаходженням майна відповідача чи за останнім відомим зареєстрованим його місцем проживання або перебування чи постійного його заняття (роботи).

10. Позови до відповідача, який не має в Україні місця проживання чи перебування, можуть пред'являтися за місцезнаходженням його майна або за останнім відомим зареєстрованим місцем його проживання чи перебування в Україні.

Какая ситуация Вам больше подходит?

Вася мне должен денег, я должен подать в суд. В какой суд подавать если Вася на момент договора прописки не имел и не имеет, местонахождение не известно ( или известен только номер мобильного).

в милицию по мошенничеству... пусть ищут Васю :))) Установят где он..и тогда в суд... может Вася умер уже давно :))))

имя фамилия Васи этого есть.... так что милиция кое чем может помочь

Какая ситуация Вам больше подходит?

никакая.. т.к. не установив где Вася... как реально взыскать деньги... (если допустить что будет принято решение суда о взыскании долга)...

попутно вопрос в какую исполнительную службу подавать исполнительный лист на исполнение?

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу