Статус: Офлайн
Повідом.: 18680
Повідом.: 18680

Не отрицаю..Старий збочинець! ))))

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не отрицаю..Старий збочинець! ))))
У меня щас хвантазія не працює.Не отрицаю..![]()
Може варто один раз придбати електронну книгу? Книжки Кокотюхи під них давно доступні...І не тільки його...275 гривен как с куста.
Один из ретродетективов Андрея Кокотюхи издания 2024 года.
Без него мир, то есть цикл неполон.
Но и мне один из 9 ни до чого.
Подарую потім тій бібліотеці, у якій детективів циклу найбільше.
Фонди погано поповнюються. Особливо зараз.
Ва-банк в Харкові? У видавця він 200 зараз.275 гривен как с куста.
Один из ретродетективов Андрея Кокотюхи издания 2024 года.
Без него мир, то есть цикл неполон.
Но и мне один из 9 ни до чого.
Подарую потім тій бібліотеці, у якій детективів циклу найбільше.
Фонди погано поповнюються. Особливо зараз.
Вона з тих людей кому електронну книгу читать це як їбацця в скафандрі.Може варто один раз придбати електронну книгу? Книжки Кокотюхи під них давно доступні...І не тільки його...
А що тоді відносно ноута та смартфона?Вона з тих людей кому електронну книгу читать це як їбацця в скафандрі.
Пластмаса. Категоричне фу)
Фу..фу..фу.. бо вона в тебе пачку пшена кіне..А що тоді відносно ноута та смартфона?
Ноут для роботи, смарт для зв'язку. А книга - хоббі для душі і насолода для очей та пальців.А що тоді відносно ноута та смартфона?
а гроші?)))А книга - хоббі для душі і насолода для очей та пальців.
Шо гроші?)) хобі коштує грошей, це новина?)а гроші?)))
Поки бачу, що серія складається з 9 книжок.Ва-банк в Харкові? У видавця він 200 зараз.
Єто не наш путь. Книгу в руках держать надо. С закладочкой.Може варто один раз придбати електронну книгу? Книжки Кокотюхи під них давно доступні...І не тільки його...
У мене з обновок "Білий попіл" детективно-містичний трилер. Взяла зі знижкою-бонусами від Укрзалізниці) УЗ зараз дає пасажирам за придбані квитки бонуси - знижку 15% на книгарню є і 10% книголенд, але для покупок онлайн.Поки бачу, що серія складається з 9 книжок.
Шукала Голову з площі Пігаль.
Знайшла. За гроші.![]()
У Кокотюхи ще є декілька серій за змістом. Взяла у бібліотеці по 2 книги з двох серій. Потім прочитаю, як закінчу з ретродетективами - Львів, починаючи з 1908 року і до... поки що не знаю. Читаю про 1916-й. 6-та книга, здається.У мене з обновок "Білий попіл" детективно-містичний трилер. Взяла зі знижкою-бонусами від Укрзалізниці) УЗ зараз дає пасажирам за придбані квитки бонуси - знижку 15% на книгарню є і 10% книголенд, але для покупок онлайн.
Цього ж автора маю "Я бачу, вас цікавить пітьма" страшилко теж) то її моя мама зацінила навіть)
Оцю ще спитайте, при нагоді, класнаУ Кокотюхи ще є декілька серій за змістом. Взяла у бібліотеці по 2 книги з двох серій. Потім прочитаю, як закінчу з ретродетективами - Львів, починаючи з 1908 року і до... поки що не знаю. Читаю про 1916-й. 6-та книга, здається.
У хронологічному порядку. Там дуже зручно - у кожному томі перелік книжок, що за чим. Фоліо видає.
В смартфоне тоже можно читать электронные книги. Через CoolreaderМоже варто один раз придбати електронну книгу? Книжки Кокотюхи під них давно доступні...І не тільки його...
Звичайно..Як і використовувати газети замість піпіфаксу...В смартфоне тоже можно читать электронные книги. Через Coolreader