Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Буфет наше фсьо!210 в Маринелле. Закрывала сезон, пока светило солнце.
Какой буфет сравнится с удовольствием посидеть у реки в редкий в этом году погожий осенний денек.Буфет наше фсьо!

Ну так у крупного рітейла завжди дешевше.Почему-то на ХГ в супермаркетах капуста около 10грн, а в овощных киосках по 20.
Раніше, по дорозі від Красного Кута до Мурафи, вздовж дороги майже біля кожного двору виставляли гриби на продаж. Десь, рази в два дешевше, ніж у Харкові на Конячем. Зараз - не знаю.Не Харків, але прикольно
У Тимченках на базарчику гриби були завжди дорожче ніж у Харкові. Але я гриби купував 2 рази у житті)) А так хоч сам продавай.... Це до війни. Зараз складніше.... Під Вовчанськ не поїдеш... Але область велика, є грибні місця.Раніше, по дорозі від Красного Кута до Мурафи, вздовж дороги майже біля кожного двору виставляли гриби на продаж. Десь, рази в два дешевше, ніж у Харкові на Конячем. Зараз - не знаю.
Вроде недалеко от васУ Тимченках на базарчику гриби були завжди дорожче ніж у Харкові. Але я гриби купував 2 рази у житті)) А так хоч сам продавай.... Це до війни. Зараз складніше.... Під Вовчанськ не поїдеш... Але область велика, є грибні місця.

На скільки цього вистачить?1563 грн:
![]()
Не рахував. Мабуть сьогодні запишу десь щоб знати на скільки хвате))На скільки цього вистачить?