Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Многие смотря в каком районе находишьсяИнтересует наличие интернета во время веерных отключений.
район франц бульвараМногие смотря в каком районе находишься
Novaline или Maxnetрайон франц бульвара
есть триолан, но в чатике сказали что оптику не тянут
Провайдеры каналы берут не в шарашкиных конторах а на больших дата центрах где свои генераторы и АКБ.Цікаво, так а шо дає GPON коли у них серваки від батарей будуть живитися ну наприклад пів години... Ну або ок, їх серваки будуть живитися день-два, але до вашого провайдера ще 5-10-20 посередників і вузлів зв'язку.
Старлайн дорого, геморно, але це тупо єдиний варіант мати інет для роботи.
дык какой провайдер, какой район?Під час перших відключень інтернет від провайдера у квартирі не працював, але мобільний інтернет був і якось цим питанням не займався. Але коли пропало світло на півтори доби, наладив автономне освітлення квартири і тоді, при відключенні світла включив роутер і інтернет не працював. Зателефонував провайдеру, мені сказали, що якщо у мене вита пара, то навіть з моїм включеним роутером інтенета не буде, треба заводити оптиковолокно. Я уточнив у провайдера, а як у них? Отримав відповідь ,що у них при відсутності світла працює генератор. На другий день мені замінили виту пару на оптику, при цьому перед роутером поставили додатковий блочок, який теж потребує живлення. Вже пережили три відключення, при яких, я подавав живлення на свої роутер та блочок і інтернет працював як завжди. ТВ приставка працює. Особливо учора і сьогодні зранку, коли перестав працювати мобільний звязок, дзвонив через вайбер без проблем. Головне, щоб у того, кому дзвониш теж був інтернет. За кордоном інтернет був, тому туди при потребі дзвонити можно,...у нас спілкувався із сином, у них на роботі є інтернет від Старлінка...Соціальні мережі працюють, новини можно читати.
дык какой провайдер, какой район?
тоже интересует эта тема, Новые дома
Короче Новалайн сразу отпали узнав что речь идет о многоэтажке, Макснет морозится тоже, хотя в соседних домах он подведенNovaline или Maxnet
Триолану не доверяй, все равно не работает как свет пропадает. Людей на оптику разводят, а аккумуляторов нету от слова совсем и нигдеКороче Новалайн сразу отпали узнав что речь идет о многоэтажке, Макснет морозится тоже, хотя в соседних домах он подведен
Из техников Триолана вытянул кое-какое решение, но морочат теперь голову с расчетами - не хотят браться что ли...
Что по Укртелекому известно? Вроде у них тоже GPON, пользуется кто-то? Пока оставил заявку на сайте, на там написано что из-за ажиотажа ждать 7 дней только на ее обработку.
ну хз, по идее зависит от конкретного местаТриолану не доверяй, все равно не работает как свет пропадает. Людей на оптику разводят, а аккумуляторов нету от слова совсем и нигде
Тоже и тем, и тем писал, ответили что не подключают, но обязательно свяжутся когда будут... Еще в гигабит(он же вега) оставлял заявку, ноль ответа, в укртелеком подал, уже больше недели прошло, никто так и не связался, если выгорит с триоланом и будет работать, отпишись тут, если не сложноКороче Новалайн сразу отпали узнав что речь идет о многоэтажке, Макснет морозится тоже, хотя в соседних домах он подведен
Из техников Триолана вытянул кое-какое решение, но морочат теперь голову с расчетами - не хотят браться что ли...
Что по Укртелекому известно? Вроде у них тоже GPON, пользуется кто-то? Пока оставил заявку на сайте, на там написано что из-за ажиотажа ждать 7 дней только на ее обработку.