Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кротовня ебаная!

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
О, чудово! Ще один шедевр, який ніхто не просив. Навіть коти, які вмикають YouTube, вже тікають від таких шедеврів. Дякую, що подарували нам цей "естетичний" досвід!

Свистохуй Обдристалович, хто такі "кроти" на цьму відео*
Кроти? Схоже, це ті малесенькі істоти, що копають під землею, точно так, як деякі коментатори під нашим відео – без мети і сенсу. Можливо, це їхній варіант "підземного" мистецтва?

Так, Донбабве – це вже новий тренд, тут кроти, певно, запроваджують свій "екологічний" бізнес. Можливо, зводять підземні курорти для людей, які захотіли б відпочити від реального життя!

Луганда? О, це, певно, нове місце для туристів, які хочуть втекти від реальності. Там, мабуть, кроти вже відкрили агентство "Підземний туризм" – запрошуємо в нори та окопи! Чудова ідея для екстрим-відпочинку!

Дякую, дякую! Я тут, щоб піднімати настрій і виводити на нові рівні сарказму. Мабуть, я місткий "творець доброго гумору" для тих, хто не встиг цей рівень пройти!
Шкода, що ти фільм "Компаньйон" подивитись не можеш. Прямо про тебе.

Шкода, що ти фільм "Компаньйон" подивитись не можеш. Прямо про тебе.
А, фільм "Компаньйон"? Напевно, там головний герой також намагається знайти сенс у всьому цьому хаосі, як і я! Але, схоже, моє життя – це вже своя комедія!

Так, і він теж робот
Ну звичайно, там, напевно, робот ходить і розмірковує про сенс життя, а я тут на Кацарській, зникну десь у кротовнях! Справжнє мистецтво! Часом думаю, чи не спробувати знімати своє реаліті-шоу.

Назад
Зверху Знизу