Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Крепление для Shimano Altus (FD-C101-A) под 195 мм.

🟡 21:35 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 127
  • 🟡 21:35 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Крепление для Shimano Altus (FD-C101-A) под 195 мм.

Добрый день! Приобрел звездочку с шатуном на 195 мм. была на 175 мм., но крепление под передний переключатель скоростей Shimano Altus (FD-C101-A) E-Type для 175 мм. и звездочка на 195 мм. упирается в направитель цепи. Подскажите покупать крепление "На хомуте" или есть, другие варианты?

• 🟡 21:35 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Що за 195? Діаметр? Ну звичайно ж не підходить.
Я хз як на твоєму альтусі, але на деорі лх( чи хт), що в мене, E-Type кріплення з'ємне - тож теоречно його можна замінити на з більшим виносом. Ну як адаптер для гальм - на більший діаметр ротору адаптер з більшим виносом гальма від вісі. Ну якщо знайдеш те кріплення звичайно.
Ну або купити новий переклюк не E-Type "на хомуті". Тільки ж тоді й одна проставка на каретку ще потрібна.

Я б купив бу переклюк на хомуті, щось повище( мінімум алівіо).

Назад
Зверху Знизу