Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
Кошеня на вечір
🟡 18:03 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
У суботу, вчора, побачив біля дому на Дерев'янка коробку з кошенятами. Змерзли, сиділи пищали, не тікали. Забрав, а шо робити. Сім, усі чорненькі! Але чогось мені було не до спокою і сьогодні пішов ще подивитися. І знайшлося восьме кошеня! Теж чорненьке. Бідне, замерзше та голодне! Вісім! Вдома уважно роздивився і так розумію, що це не братики та сестрички, а просто кошенята приблизно одного віку, місяці три-чотири. Скоріш за все їх збирали під якусь програму на Хеловін, а після "веселої вечірки" були просто викинуті на вулицю. Не виключно, що десь на районі, або у сусідньому ще була, чи є, коробка з такими ж кошенятами. Що робити далі, я не знаю. У робочі дні вдома практично не буваю.