Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кого читаєте з сучасних українських письменників?

Статус: Офлайн
Повідом.: 96
Кого читаєте з сучасних українських письменників?

Я читав: Шкляр "Залишенець. Чорний ворон" , Костенко "Записки українського самашедшого", Андрусяк "Брати грому" , Жадан "Депеш Мод", зараз читаю Забужко "Польові дослідження з українського ****у". З перерахованого найбільш сподовався "Чорний ворон". Що порадите почитани ще? Полюбляю читати художні твори з історичним підтекстом.

Чому? Можу поділитись, у мене велика електронна бібліотека українських письменників)
Що, невже ніхто нічого не читає?

Я прочитав цю тему, дякую. Мене цікавить саме історичний(чи щось близьке до цього) роман сучасних авторів. Якщо хтось знає щось цікаве, порадьте.

Раджу Марію Матіос "Солодка Даруся", "Нація", "Майже ніколи не навпаки"
Ще Горліс-Горського "Холодний Яр". Це схоже на "Чорний ворон" Шкляра

Чому? Можу поділитись, у мене велика електронна бібліотека українських письменників)
Що, невже ніхто нічого не читає?

Потому что ни их произведения, ни сами личности авторов не вызывают никакого интереса. Поэтому читать их не вижу смысла.

Потому что ни их произведения, ни сами личности авторов не вызывают никакого интереса. Поэтому читать их не вижу смысла.
Назва теми "Кого читаєте з сучасних українських письменників? ", а не "Чому ви не читаєте сучасних українських письменників?". Нема чого сказати по темі, чи порадити, нащо взагалі писати.

"Музей покинутих секретів" Забужко, якщо не лякає кількість сторінок. Солодка Даруся - підтримую, це не пересічна книга!

"Московіада" Андруховича, хоча на історичний той твір, мабуть, не тягне, але Андруховича варто почитати.

Дякую за пораду. На вихідних був на книжковому, бачив "Музей покинутих секретів", книжка товстенька, коштує доречі 120 грн. Я зараз читаю її книжку "Польові дослідження з українського ****у", щось мені не дуже. Купив кілька книжок , з історичного нічого не знайшов , буду читати на компі те що тут мені порадили. Їду у відпустку, купив у потяг Любко Дереша "Культ", але не витримав і почав читати, досить весела книжка.. Читати її швидко та легко, семе те що потрібно в дорозі!

Дякую за пораду. На вихідних був на книжковому, бачив "Музей покинутих секретів", книжка товстенька, коштує доречі 120 грн. Я зараз читаю її книжку "Польові дослідження з українського ****у", щось мені не дуже. Купив кілька книжок , з історичного нічого не знайшов , буду читати на компі те що тут мені порадили. Їду у відпустку, купив у потяг Любко Дереша "Культ", але не витримав і почав читати, досить весела книжка.. Читати її швидко та легко, семе те що потрібно в дорозі!

"Польові дослідження з українського ****у" - то з ранніх її творів, остання книжка зовсім інша. до речі, я купувала її у книгарні Є значно дешевше, гривень 75-80, хоча то було давненько. а непогано котується українська література у Харкові, якщо такі ціни тримають. а кажуть, сучукрліт лайно, ніхто його не читатиме. ринок найкращий показчик якості!
ось, знайшла:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Є значно дешевше, гривень 75-80, хоча то було давненько. а непогано котується українська література у Харкові, якщо такі ціни тримають. а кажуть, сучукрліт лайно, ніхто його не читатиме
Судячи з аншлагу, коли Костенко приїздила до Харкова, зацікавленість всеж таки є. А стосовно цін, то зараз можна і не витрачати нічого, читаючи на компі) Як я і роблю. Доренчі я знайшов одну жіночку на книжковому, в неї досить багато української літератури, я так зрозумів що від видавництва Фоліо, бо книжку вона мені поклала у пакетик саме цього видавництва.

А стосовно цін, то зараз можна і не витрачати нічого, читаючи на компі) Як я і роблю.
на щастя, чи нажаль, я теж так роблю, більш того, нещодавно у мене з'явилась електронна книга, але книгу Забужко мені дуже хотілося мати друковану :)

Назва теми "Кого читаєте з сучасних українських письменників? ", а не "Чому ви не читаєте сучасних українських письменників?". Нема чого сказати по темі, чи порадити, нащо взагалі писати.

Так вы же сами спросили человека - почему :D

А по теме, кроме Леся Подерев'янського читать-то и не кого...

А по теме, кроме Леся Подерев'янського читать-то и не кого...
Читати чи не читати, бл..ськії питання за..бують)))) А нащо його читати, якщо можна слухати? У його власному виконанні ще веселіше!
Моє найулюбленіше:
"Толя (без ентузіазма дивиться на бурне море). Папа, а моpе – оно большоє, так шо дpугого бєpєга не видно?
Опанас. У бінокль відно.
Толя. А єслі бінокль зламався, тагда відно?"))))))
А якщо серйозно, то це не серйозно...

Назад
Зверху Знизу