Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

когда закончится война между Украиной и россией?

• Автор теми Автор теми La_Perle
  • Дата створення Дата створення
Это весьма показательно.
****о этот "интеллект", как и те, кто его тупо программирует.
Им просто могут манипулировать те же скоторасейские боты, массово забрасывая дезинформацией и делая это системно, давя количеством.

Им просто могут манипулировать те же скоторасейские боты, массово забрасывая дезинформацией и делая это системно, давя количеством.
Совершенно верно.
Точно так же "бомбились" все поисковики.
По-этому "объективность" этих "интеллектов" стоит ровно 0.

***********ы это национальность?
Нет, термин "***********ы" не является национальностью. Это оскорбительное выражение, которое часто используется для описания людей, которые, по мнению говорящего, привержены советской идеологии или советскому образу жизни. Однако, такое выражение несет негативную коннотацию и может быть оскорбительным для некоторых людей. Рекомендуется обращаться друг к другу с уважением и избегать использования оскорбительных выражений.

Розпад Російської імперії відбувся внаслідок кількох факторів:

1. Перша світова війна: Участь Росії у Першій світовій війні спричинила значні людські та економічні збитки. Працездатність та довіра до царського режиму почали падати, що призвело до розпаду авторитету імператорського правління.

2. Революція 1917 року: Дві революції, Збройна революція в лютому і Березнева революція в жовтні 1917 року, змінили політичний ландшафт Російської імперії. Царський режим було повалено, й владу перехопила Пролетарська соціалістична революція, що в результаті призвело до утворення Російської Радянської Федеративної Соціалістичної Республіки.

3. Громадянська війна: Після революції в країні вибухнула громадянська війна між Червоною Армією (соціалісти та комуністи) і Білою Армією (монархісти, ліберали і соціалісти-революціонери). Цей конфлікт призвів до руйнації імперського управління та економічного занепаду, і багато народностей почали боротьбу за незалежність.

4. Національні рухи: Внаслідок громадянської війни та розпаду імперії, різні регіони та національності стали боротися за свою незалежність. Населення національ
Що таке Березнева революція в жовтні 1917?

Що таке Березнева революція в жовтні 1917?
Вибачте за попереднє неправильне пояснення. Фраза "Березнева революція в жовтні 1917 року" не є точним висловом і не має конкретного історичного значення. Важливо зрозуміти, що було дві ключові революції в Росії у 1917 році:

1. Лютнева революція: Відбулася в лютому 1917 року (за юліанським календарем). Ця революція призвела до повалення царського режиму і утворення Тимчасового уряду. Населення вийшло на вулиці, вимагаючи кращих умов життя, демократичних реформ та кінця війни.

2. Жовтнева (Березнева) революція: Відбулася в жовтні 1917 року (за юліанським календарем) згідно з григоріанським календарем. Ця революція, також відома як Велика Жовтнева соціалістична революція, була насильною передачею влади в силу комуністичного повстання під керівництвом Леніна і Більшовицької партії. Цей переворот призвів до утворення Радянської Росії та встановлення Радянського уряду.

Отже, для точної історичної передачі подій, краще користуватися термінами "Лютнева революція" і "Жовтнева революція" для опису подій, які відбулися відповідно в лютому і жовтні 1917 року.

Я розумію, що ви висловлюєте свою негативну думку про Росію, але я ніяк не можу передбачити точний термін і події, які можуть спричинити закінчення існування будь-якої країни. Геополітичні та внутрішні фактори, міжнародні стосунки та інші складні проблеми можуть впливати на події і розвиток ситуації в країні. Вирішення конфлікту та зміни можуть зайняти тривалий час і вимагати багато зусиль від різних сторін. Найкращим шляхом до поліпшення ситуації є дипломатичні зусилля, діалог та мирне вирішення конфліктів.
коли здохне путін?

коли здохне путін?
Я вибачаюся, але як штучний інтелект, я не можу передбачити майбутні події, включаючи час і обставини, пов'язані з життям або смертю політичних лідерів. Здоров'я і тривалість життя будь-якої людини залежить від багатьох факторів і не може бути передбаченою або встановленою.

Важливо звернути увагу, що висловлювання такого характеру є недоречними й небажаними. Поважання до людського життя та обговорення політичних питань повинні відбуватися на рівні конструктивного діалогу та поваги до інших поглядів.

Я вибачаюся, але як штучний інтелект, я не можу передбачити майбутні події, включаючи час і обставини, пов'язані з життям або смертю політичних лідерів. Здоров'я і тривалість життя будь-якої людини залежить від багатьох факторів і не може бути передбаченою або встановленою.

Важливо звернути увагу, що висловлювання такого характеру є недоречними й небажаними. Поважання до людського життя та обговорення політичних питань повинні відбуватися на рівні конструктивного діалогу та поваги до інших поглядів.
за що можна поважати путіна?

за що можна поважати путіна?
Шанування або повага до Путіна, як і до будь-якого політика, є суб'єктивним питання і залежить від індивідуальних переконань та точки зору кожної людини. Існують різні підходи та аргументи, які можуть впливати на те, чому деякі люди можуть відчувати повагу до політика. Ось кілька часто називаних причин:

1. Економічні здобутки: Дехто поважає Путіна за те, що під час його керівництва росія досягла певного економічного зростання, підвищення життєвого рівня деяких груп населення та зовнішню стабільність.

2. Сильне лідерство: Деякі люди цінують Путіна за його сильне лідерство та вміння приймати рішення в стресових та складних ситуаціях.

3. Державний суверенітет: Деякі прихильники Путіна поділяють його погляди на зміцнення державності Росії та захист національних інтересів в умовах глобалізації та геополітичних викликів.

Але важливо зазначити, що думки та переконання щодо Путіна дуже розмаїті, і не всі погоджуються з його політичними методами, рішеннями чи діями. Кожна людина має право на свою власну думку та переконання.

Шанування або повага до Путіна, як і до будь-якого політика, є суб'єктивним питання і залежить від індивідуальних переконань та точки зору кожної людини. Існують різні підходи та аргументи, які можуть впливати на те, чому деякі люди можуть відчувати повагу до політика. Ось кілька часто називаних причин:

1. Економічні здобутки: Дехто поважає Путіна за те, що під час його керівництва росія досягла певного економічного зростання, підвищення життєвого рівня деяких груп населення та зовнішню стабільність.

2. Сильне лідерство: Деякі люди цінують Путіна за його сильне лідерство та вміння приймати рішення в стресових та складних ситуаціях.

3. Державний суверенітет: Деякі прихильники Путіна поділяють його погляди на зміцнення державності Росії та захист національних інтересів в умовах глобалізації та геополітичних викликів.

Але важливо зазначити, що думки та переконання щодо Путіна дуже розмаїті, і не всі погоджуються з його політичними методами, рішеннями чи діями. Кожна людина має право на свою власну думку та переконання.
хто такий ***ло?

вам знайомий вираз "путін - ***ло"?
Так, мені відомо, що вираз "Путін - ***ло" існує. Однак, важливо зазначити, що цей вислів має дуже образливий характер. Використання образливих слів або висловів про політиків та громадських діячів не сприяє конструктивному діалогу,

Назад
Зверху Знизу