- 🟢 02:17 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
а що дають?
P.s. Де твоя чарівниця та володарка серця ? що у рабство Кримське продав ?
Достаточно часто. Т.е. не раз в месяц
Диагноз ставишь?![]()
депресняк обыкновенный, отягощенный алкоголической компонентой.
фигня короче. переморгаешь.
Куда я денусьИ что это такое я понимаю, но реально переморгаю тогда, когда найду искомое
![]()
авжеж , пофігентікус звичайний.тобто ніяких надзвичайних проблем нема ,тоді треба надумати , бо ж коли ні хто не виносить мізки, більш-менш стабільно -- нудоооота.
к 30 рокам інші питання з'являться, тому нема сенсу казанок чесати.![]()
легко...![]()
До кримського хана в коханки подалась. Тепер я один, весь такий нещасний та затурканий.![]()
Куда я денусьИ что это такое я понимаю, но реально переморгаю тогда, когда найду искомое
![]()
А ищешь то что![]()
Если бы ответ был так прост....Наверное, самое сейчас нужное, это хорошая и хорошенькаяпостоянная девушка
![]()
Чого? ти їй черевичні як у цариці не купив?
Кажуть що при нещасливому коханні творча наснага приходить , рими нові, рушійні сили до дій.![]()
раньше. как только перестанешь забивать мосх всякими поисками)))
ну типа: не можешь изменить ситуацию - измени свое отношение к ней и бла-бла-бла...
Сатри в темку налетело скокакак бабочки на свет
![]()
животрепещущая темка-тоНе я один такой
![]()
Какой такойану подробности гони
![]()
Типа самокритичный кхм.., ищущий проблемы там, где их нет. Или есть, смотря у кого как![]()
Типа самокритичный кхм.., ищущий проблемы там, где их нет. Или есть, смотря у кого как![]()
типа времени у тебя до фига, раз на всякую заморочистую фигню хватает![]()
Ааатипа не ищем легких путей
![]()
Кстати, со временем сейчас вообще туго совсем. Нашел вторую работу![]()
тада наоборот: хроническая усталость, переходящая в депресняк. нафик вторую работу!![]()
Кстати, со временем сейчас вообще туго совсем. Нашел вторую работу![]()