Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

что, и холодной не заполнили даже?У нас долбодятли злили вже воду з радіаторів?
Так погода не тёплая была . Я не помню, что в начале апреля было минус 4 ночью,а днем не более плюс 5сьогодні вранці ще були гарячі, наніч увімкнули. на моїй пам"ті, такого довгого сезону опалення ще не було...![]()
Да, по всякому бывало! Ничего, не замёрзли бы.Так погода не тёплая была . Я не помню, что в начале апреля было минус 4 ночью,а днем не более плюс 5
Це ж таки в сефідівки гарячу зливають, а холодну заливають?что, и холодной не заполнили даже?
та й торік, опалення припинило своє існування 23 березня. а на початку квітня були також заморозкиДа, по всякому бывало! Ничего, не замёрзли бы.
На фото - дата 19.04.17г.
В прошлом году, кажется в конце апреля был такой заморозок,та й торік, опалення припинило своє існування 23 березня. а на початку квітня були також заморозки
Со стороны бывшей Дедовской особнячки по миллиону-полтора баксов.У нас рядом Шатиловка...На даче через фильтр.
22 березня.та й торік, опалення припинило своє існування 23 березня. а на початку квітня були також заморозки
та ні, напочатку квітня було. пам"ятаю, спав у шкарпетках та шапці. та й господарі пам"ятають аномалію з абрикосами (подекуди квіти померзли, подекуди ні). а за тиждень, в середені квітня вже літо було . ось, зі сторіз мого ФБВ прошлом году, кажется в конце апреля был такой заморозок,
Не буду спорить, не помнюта ні, напочатку квітня було. пам"ятаю, спав у шкарпетках та шапці. та й господарі пам"ятають аномалію з абрикосами (подекуди квіти померзли, подекуди ні). а в середені квітня вже літо було . ось, зі сторіз мого ФБ
![]()

Улыбнуло))) Отчий дом моего отца там. В одном и том же состоянии всю его историю.Со стороны бывшей Дедовской особнячки по миллиону-полтора баксов.
То уже не серебрянная, а платиновая пуля могла там пить из крана шатиловскую воду.
наверное что то знают...может евростандарт...Це ж таки в сефідівки гарячу зливають, а холодну заливають?
Даже злиться на вас, *****ов, не получаетсяЦе ж таки в сефідівки гарячу зливають, а холодну заливають?

Кажу ж долбодятли, тепер треба самим заповнюватиНе сливают на лето воду из системы. Это дичь, если только аварии не сталось. Да и не вода там, но это другой вопрос.
Если сливать на лето теплоноситель из системы - коррозия будет дичайшая, трубы придется менять раз в 5-7 лет.
Вот если сосед делает ремонт с заменой батарей отопления, то он сливает воду по своим стоякам. Каку он большую делает для всех...
...скажу більше, він у цій ванні і помер,бо жив сам і нікому йому було допомогти коли стало зле?♂️...у мене колись працював сторожем дідусь,він жив на останньому поверсі,так от він наповнював ванну рідиною з батареї і в ній купався
Це ж доволі концентрований лужний розчин!...у мене колись працював сторожем дідусь,він жив на останньому поверсі,так от він наповнював ванну рідиною з батареї і в ній купався