розписуватися ні де не буду!!Буду выполнять роль доставщикаА ви шо думали?Все не так просто))
да ладналюдевкам тоже ничего хотя я в следующей жизни хотела бы быть птичкой или пушинкой
краще слоном у Німецькому зоопарку чи в саванні.
не не птичка и пушинка они летаютпонимаешь летают а шо слон слон он большой ему видней но он летать не может
пташка літає у межах своєї кліматичної зони ,та ще харч треба шукати , вона мала, - кожний може образити. Слон це слон, трава під ногами , а в зоопарку та взагалі живи та розмножуйся лише..
До речі в Саржином яру голуби так знахабніли , що де-які з них на тухфлі садяться і з них крихти їдять..
ну ишо зато летаета нафиг всю жизнь в клетке сидеть зато пташка вольная
страус пташкакурка пташка, пінгвін пташка та ще і плаває!
Безмерно уважаемые мною,Женщины.Я стою на распутье выбора карьеры,а соответственно и доходов.Просьба к Вам,по возможности,обобщить результаты калькуляции,необходимого финансового минимума для Вашего душевного спокойствия.Это позволит мне определится в приоритетах.Заранее спасибо.
у одного ноги сильные второй плавает но воть не летають
та кажи вже яка ти пташка, тільки обирай так , бо багато хто з птиць плодовитий, або не мают шлунку.
хм. на солоденьке знов потягнуло ?колибри
Безмерно уважаемые мною,Женщины.Я стою на распутье выбора карьеры,а соответственно и доходов.Просьба к Вам,по возможности,обобщить результаты калькуляции,необходимого финансового минимума для Вашего душевного спокойствия.Это позволит мне определится в приоритетах.Заранее спасибо.
хм. на солоденьке знов потягнуло ?вони жужаж як гвинтокрили, а де які ж види не мають лапок, і майже не сплять, воно тобі треба?
ой, за то летаюти не в клетке
все точна уже спать пошла
доброй всем ночи и хороших снов
ой!
як незвично вирішив привернути увагу. )))))
Живий! фух. привіт, блакитноокий.
...есТь неМного денеХ - а МашеньКи всЁнеД...
-Mario, давай мінятися львівську чоколадку на секс.