тццццц.. давай краще Юриста на фоточку "розводити", потихеньку, може в мутній воді щось та буде...
У щирому коханні відступних шляхів не може бути...все інше є блудом.По коханню вже маю.
То так, на усяк випадок
зачем??а как же интрига, мне так интересней никто никого не видел
Ташенько.У щирому коханні відступних шляхів не може бути...все інше є блудом.
Та кто тя знает)
а ні як...це як з м'ясом ,якщо пересмажити то несмачне вийде.
Як це ніхто ні кого не бачив... він каже що усіх бачив, усе знає , та і ти з де-якими знайома, чи ні?
а иногда бывает, лучше б и вовсе никогда не видетькак то интересней када не видишь до поры и времени
Предположим, что дениска лысый. Согласна?)
а иногда бывает, лучше б и вовсе никогда не видеть
А вдруг дениска - мачо и носит перчик на шее. Зря отказываешься, не увидев его фото)
Это все опыт, какой никакой, но опыт)
дениска, ну не хотят тебя местные дамы и я ничем больше помочь не могу)
дурне діло порівнювати відносини з їжею.Ташенько.
Я в цьому питаннi, як у тому анекдотi: "Якщо я на дiєтi, це не означає, що не можу роздивлятися меню"
Я цього не писалаТа і мова йшла про " запасний аеродром", який придивляються ще коли ліжко палке від кохання.
Я цього не писала
Знову чиясь хфантазiя зашкалює
То так, на усяк випадок
В смысле предлагал?)) я с ним в плохих отношениях - сказал ему правду, он обиделся, послал нахер. Чуть позже осознал, что перегнул палку вот и решил исправится, пытаясь помочь в поиске спутницы, а так он даже не знает про этот разговор))
В смысле предлагал?)) я с ним в плохих отношениях - сказал ему правду, он обиделся, послал нахер. Чуть позже осознал, что перегнул палку вот и решил исправится, пытаясь помочь в поиске спутницы, а так он даже не знает про этот разговор))
Вот извиняюсьКинул ему ссылку)
А какое у тебя фирменное блюдо?)
А вдруг ты надумаешь)
не можу руйнувати Санівни щастя . ))))