Тю, а чого це секс задарма - благодiйнiсть???
тю, коли тобi не треба, ти не даєш.а як це називається , коли тобі не треба , а ти " даєш" .
тю, коли тобi не треба, ти не даєш.
А про що тодi мова?
а як це називається , коли тобі не треба , а ти " даєш" .
зробити приємне людині, якщо ти цього НЕ бажаєiш - це iдiотизм i самозневагатобто зробити приємне людині
О, и это ближе к сути.Изнасилование?
Як може бути ПОТРIБНО зробити приємно???Якщо тобі це непотрібно ?!
хм. хіба.... відразу такі думки., логічно , але ж не про ґвалтування мова , інакше тут кожен вже зґвалтований був..))Изнасилование?
тобто віддати людині непотрібну одежу це не зневага , а у коїтусі - це зневага..)))зробити приємне людині, якщо ти цього НЕ бажаєiш - це iдiотизм i самозневага
Як може бути ПОТРIБНО зробити приємно???
Я чогось Вас зовсiм не розумiю
ми з Вами нiби i однiєю мовою розмовляємо, а нiби i рiзними. Робити приємне - це не потреба! Це бажання, можливiсть, щозавгодно, але у мене немає потреби - робити добро. Я просто його роблю.альтруїст
потреба і є бажанням , лише більш екзальтоване , що первинне з них не є важливим , бо вони завжди місцями міняються, парою ходять.ми з Вами нiби i однiєю мовою розмовляємо, а нiби i рiзними. Робити приємне - це не потреба! Це бажання, можливiсть,
маячня, підсвідомість не обманеш , це лише усвідомлене виправдання дій.щозавгодно, але у мене немає потреби - робити добро. Я просто його роблю.
I до чого тут одежа, коли ми про вiдносини з протилежною статтю розмовляємо?
може бути...може хтось досвідченіший донесе цю думку..
канешноі усе ти нашармака хочеш..))
Изнасилование?
то тобі до Сановни , бо інше без залицянь - зась.канешно
то тобі до Сановни , бо інше без залицянь - зась.
Що ти там хтів ??
каву и массажик
з цукром! ,картоплею , бананами ,полуницею... що там ще , пригадати?
а хто тобі пропонує ? покажеш, відбивати не буду..ненене, мне этого всего не надо
так ты жеа хто тобі пропонує ? покажеш, відбивати не буду..
Що ти там хтів ??
так холоднокровні усі такі.Tasha108, тебе не холодно на аватарке? Какая-то бледная.
так ты же
не плутай питання з пропозицією.
ти мені ще шоколадку там коктейль винен.