И шо, таки не сошлись в цене?
ну, а як же ж?!авжеж, йому бач ще треба дегустацію перед купівлею влаштувати. )))
тоді як спіднє - поверненню не підлягає.ну, а як же ж?!
треба розумiти, за що грошики викидать
можете собi уявити, якою повинна бути жiнка, щоб для неї влаштували таке свято?
не дала (ц)И шо, таки не сошлись в цене?
"мама, роди меня обратно" (ц)тоді як спіднє - поверненню не підлягає.
прально, побухать всегда хорошожінка то таке (іноді воно того не варто...), краще - який чоловік це зробив, бо це ж він не тільки для неї робить , а на сам перед для себе....
сумнiвнобо це ж він не тільки для неї робить , а на сам перед для себе....
Значит, мало предлагал.не дала (ц)
Значит, мало предлагал.
Девочки вон несколько страниц убеждали меня в том, что за них везде и все мужики платят и, видать, немалые суммы платят, раз они так гордятся тем, что не могут сами за себя заплатить
А, значит, другим дают (с)
Так вот, я ж у девочек и хотела спросить, за что с ними таким образом рассчитываются, а они из темы все сбежали )))))))))))))))))))дык знать бы еще, за что платить
Так вот, я ж у девочек и хотела спросить, за что с ними таким образом рассчитываются, а они из темы все сбежали )))))))))))))))))))
якщо виходити не з того що кажуть чоловіки вголос , то і для себе також ( є багато чому саме....), тільки ж хто з цих брутальних мачо це друзякам розповість.сумнiвно
досить небагато чоловiкiв влаштовують такi весiлля для себе, частiше саме "Для неї"
Значит, мало предлагал.
Девочки вон несколько страниц убеждали меня в том, что за них везде и все мужики платят и, видать, немалые суммы платят, раз они так гордятся тем, что не могут сами за себя заплатить
продати якнайдорожче?в житті і так небагато того що того варто...
Ташка расскажет, я думаю
усі до цього прагнуть , ось тільки головне фейк відрізнити від оригіналу. ))продати якнайдорожче?
Ви менi i досi не вiрете, але, зовсiм не всiусі до цього прагнуть
а скільки в тебе грошенят?
Ви менi i досi не вiрете, але, зовсiм не всi
ничего нету, все пропил
О, вопросик!!!а скільки в тебе грошенят?
Якщо цiну дiвчини, то краще, виключно, в грошовому." ціну" розглядаємо ?
ну а що соромитися ,ми усі тут з 2007 р. , до чого реверанси.О, вопросик!!!
Не в бровь, а в глаз сходу!
Якщо цiну дiвчини, то краще, виключно, в грошовому.
Адже цей топiк саме про це, без усiляких метафор
проміняв кохання на горілку , от тепер - " сам п'ю сам гуляю..сам собі.."
Якщо цiну дiвчини, то краще, виключно, в грошовому.
Адже цей топiк саме про це, без усiляких метафор
Понятия не имею, я их не покупаюи почем нынче дивчины на полтавском?
нi, нi, нi, саме у вашої дiвочої групи, яка категорично за себе не платить!!!тоді краще це у чоловіків питати