Допомагаємо ЗСУ!

Кицям та котикам домашнього притулку, а також дворовим безхатькам потрібна допомога

Re: Кошкам домашнего приюта и дворовым нужна помощь

Добрий день! А, нам на обід.

Вкладення

• 295027915_3470671856545632_2636650256548103417_n.jpg
    295027915_3470671856545632_2636650256548103417_n.jpg
    47 КБ · Перегляди: 247

Добрий день! Дякуємо велике нашим годувальникам Олексію М., Олексію С., Олександру Є., Катерині О., Олексанру С., за те що не забуваєте про котячу банду. Повезло, попали на акційні ковбаску, молочко - заощадим трошки грошей, а продукти гарні. Строк придатності не проблема - все буде з"їжене зараз же і не пропаде. Також купили крапельки для вух - дуже зараз треба.

Вкладення

• IMG_20220731_132703.jpg
    IMG_20220731_132703.jpg
    187.9 КБ · Перегляди: 228
  • IMG_20220731_133006.jpg
    IMG_20220731_133006.jpg
    126.8 КБ · Перегляди: 234

Олександре С.! Безмежно Вам вдячні! Ми здійснили дуже важливу дороговартісну для нас справу, на яку ніяк не могли виділити кошти - кастрували хлопчика Малиша (прости мені). Тепер він може спокійно вливатися в колектив і відчути дружнє вилизування та теплий бік товарищів. Усі ці 5 місяців він сидів в окремому приміщенні..

Зараз проходить період адаптації, бо гавкіт собак він тільки чув, а от тепер стикнулися морда до морди і Малиш активно лупе старенького собаку Мальчика. І Мальчик в деякому шоці, бо не звик отримувати ляпасів від котів. А, ще Малиш відчуває себе "мужчиной" і пробує залицятися до кішок, які, в свою чергу, не дуже цього хочуть. На фото киця Алька каже: "Не відчепешся, загризу!". Нічого, час все вирівняє.

Вкладення

• IMG_20220803_175153.jpg
    IMG_20220803_175153.jpg
    140.8 КБ · Перегляди: 220
  • Снимок.JPG
    Снимок.JPG
    44.1 КБ · Перегляди: 215
  • Снимок4.JPG
    Снимок4.JPG
    58.1 КБ · Перегляди: 99
  • Снимок6.JPG
    Снимок6.JPG
    57.9 КБ · Перегляди: 101
  • Снимок7.JPG
    Снимок7.JPG
    71.6 КБ · Перегляди: 96
  • Снимок8.JPG
    Снимок8.JPG
    90.8 КБ · Перегляди: 89

Добрий ранок! Все буде добре - вісім років і сьомий місяць війни, ми вдома, в Харкові.

Дуже вдячні Каті і невідомій хорошій людині. Живемо далі.

Велика дяка Олексію!
Собака Люська, отримала від свого батька чистопородного дворянина не тільки густу шерсть, а ще й увесь спектр неприємностей, в одному флаконі. Кожного літа вона починає чухатись так, що шерсть купами злітає з неї, а ще розповсюджується запах псячих "голубых кровей". Таким чином починається боротьба - спочатку краплі від бліх прості, потім дорогий нашийник від бліх та кліщів "Kiltix" і ось дійшли до таблетки Сімпаріка - надія на неї. Вибила ця таблетка з нашого бюджету 263 грн...

Люся дуже боїться фотографуватись, бо вважає, що як би чого не вийшло... Ранкова купка Люсіної шерсті в її кріслі...

Вкладення

• P1070767.jpg
    P1070767.jpg
    156.8 КБ · Перегляди: 85
  • Снимоклюся.JPG
    Снимоклюся.JPG
    56.5 КБ · Перегляди: 88
  • P1070765.jpg
    P1070765.jpg
    152.1 КБ · Перегляди: 85
  • P1070763.jpg
    P1070763.jpg
    85.9 КБ · Перегляди: 87

Олександре! Велика дяка! Купили вареної ковбаски і трошки до ковбаски... А ще пігулочки від глистів - одну одразу киця ковтнула, правда, без ентузіазму... Але треба...

Вкладення

• Снимок ковбаса.JPG
    Снимок ковбаса.JPG
    37 КБ · Перегляди: 81
  • Снимок пакетики.JPG
    Снимок пакетики.JPG
    44 КБ · Перегляди: 78
  • Снимок дронтал.JPG
    Снимок дронтал.JPG
    17.2 КБ · Перегляди: 81

:кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот::кот:

Добрий день! Блохи, як і мухи, дуже кусаються під осінь, хоча й проживають в комфортних умовах, з однаковою температурою "приміщення". Будь ласка, допоможіть купити не дорогі краплі від бліх для котів. Потрібно 1000 грн на 18 душ.

Дякуємо усім нашим годувальникам: Олександру С., Олександру Є., Олексію, Каті і невідомій людині! Тримаємося! Купуємо їжу, а також купили краплі від бліх, трошки таблеток від глистів, ліки - антибіотик, бо хворіють, наповнювач для туалетів - як же без нього - їмо, п"ємо - житєйскоє.. Кожна сума грошей нам дуже важлива.. Усе дорожчає з кожним днем..

Вкладення

• IMG_20220906_202033.jpg
    IMG_20220906_202033.jpg
    152 КБ · Перегляди: 75
  • IMG_20220906_202457.jpg
    IMG_20220906_202457.jpg
    203.6 КБ · Перегляди: 73
  • IMG_20220906_202513.jpg
    IMG_20220906_202513.jpg
    120.2 КБ · Перегляди: 70

Сухий корм, який ми зараз отримуємо безкоштовно, тягне за собою інші атрибути котячого життя. А ці атрибути вже треба купувати. Залежність прямо пропорційна - більше цього, а значить більше й того...

Вкладення

• IMG_20220920_160842  222.jpg
    IMG_20220920_160842 222.jpg
    216 КБ · Перегляди: 92

Ну, що ж, друзі.. На одному сухому кормі, якщо він, звісно, не вищого гатунку, а гуманітарний корм таки, в значній мірі, не вищого, довго не протягнеш, особливо тим, хто звик їсти хоч якесь натуральне м"ясце, як мої коти. Сухий - додаток і тільки. А, ще страшно зірвати якийсь діатез, що вже не раз бувало. А лікувати його вже треба ліками з аптеки... Заморожені запаси уже усі вибрали.Тому знову просимо вас допомогти нам коштами. :кот::кот::кот::кот::кот::кот:

Безмежно вдячні Олександру Серг., Олексію Мик., Олександру Євг., Каті, Олексію Серг., Олені. Купила наповнювач в горшки, свіжі курячі шлуночки, печіночки, горла - регулярно по можливості, крупи для собак, ліки для вушок, антибіотик з розчинниками, пігулки від глистів. Давно збиралась, але ніяк не могла купити ліки для собаки Люськи. Вона стерилізована і страждає ( а я разом з нею, бо, особливо взимку - прання безперервне) на слабкість сечового міхура. Ці ліки дуже дороговартісні.. Без вашої допомоги я б купити їх не змогла. Тепер Люся спить в сухому.

Останнє редагування:
Дуже захворів вуличний кіт Маркіз. Мій бюджет зараз не витягує. Треба на нього 1500 грн. 1000 грн дали небайдужі сусіди. Залишилось знайти 500 грн. Звіти конкретно, з клініки будуть. Будь ласка, допоможіть.

Останнє редагування:
Мовчу, нічого не викладаю, бо жах.. Кота забрала додому. Зносила до ветеринара, призначення змінюються - то призначаються, то відміняються, мию-промиваю ніс, закапую, даю пігулки, колю уколи, кормлю з пляшечки, бо відмовляється їсти - на язиці рана.. Носила в клініку на крапельницю, далі будуть аналізи і знову крапельниця.. І нічого втішного не кажуть - такий букет хвороб... Але буду боротися до останнього. Кошти летять, але ще є - дякую величезне Олексію, Олександру С., Олександру Євг. Домашня орава стримано спостерігає...

Усе, не залишилося ані копійки. Немає сили фотографувати, викладати.. Аби тільки вижив. То гірше, то краще, то знову гірше..

Довго не могла написати цей пост. Важко, але Маркіз помер. Нирки перестали працювати.. Дякую всім, хто допомагав з грошима.. Також вчасно міжнародний фонд прислав мені 2220, які теж додалися до витрат. Жаль, що нічого не вийшло.. Перше фото Маркіза зроблене в 2018-му, такий був красень.. Купувалися ліки, їжа, як для Маркіза, так і для іншого колектива. Якісь дні лікувала вдома, інші носила в клініку на крапельницю. Всі рахунки оплачені. По рахункам, і деяким лікам для крапельниць, витрачено близько 5200 грн. Всього ж, майже 8000 грн. Живемо далі.

Останнє редагування:
Хочу знову подякувати, вам, нашим єдиним, постійним рятівникам: Олександру Сергієвичу, Олексію Миколаєвичу, Олександру Євгеновичу, Олексію Сергієвичу, Катерині Олександрівні, Кирилові.

Хтось скаже: "Ну, навіщо було витрачати стільки грошей на якогось кота.". Маркіз був особистістю, він був розумним і відданим. Він завжди прибігав до мене, коли я гуляла з собакою і тихенько терся об ноги. Він, неначе, матеріалізувався звідкілясь, бо я ніколи не бачила як він біг. Я тільки раптом відчувала теплий бік, який притулявся до ноги і завжди викрикувала: "Ой, це ти, Маркіз!" і гладила спинку. А далі він петляв коло ніг і треба було йти акуратно, щоб не перечепитися через кота. Маркіз сам придумав до мене прибігати.. Коли його лікували, то спочатку стало краще і вже була надія, що кіт "видряпається".. Надія помирає останньою..

Щось у нас чорна смуга занадто широка - киці Крошці зробили операцію вуха. Дякую ветеринарові, погодився на оплату частинами. У котів бувають такі неприємні явища, як наливання вуха рідиною. З"являється пухир під шкірою в середині вуха. Якщо площа вуха з пухирем невелика і не збільшується, то операцію можна не робити, бо через деякий час рідина розсмокчеться і вухо знову стане тоненьким, хоча й буде вже іншої, "пожмаканої" форми. Але, коли пухирь величезний, як був у Крошки, то треба вухо прошивати. Ось і прошили.. Тепер буде десь місяць загоюватися. Це неприємно для киці, тому що треба весь цей час бути в "комірі". А ще, треба з вушка, ватною паличкою, видаляти рідину, яка ще буде туди стікати з ранки. Що ж... Пройдемо й це.. Добре, що у киці тільки два вуха. Це вже друге.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу