Хто де був у перший день війни?

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Я був вдома, дізнався про початок війни з Інтернету майже одразу, у мене була призначена зустріч з перукаршею, вона мала цим ранком поновляти мої дреди.
Звичайно був трохи приголомшений подіями. Щоб заспокоїтися, коли вийшов з дому, заговорив на вулиці з першою ж людиною,
однак це виявилася проросійська бабця, яка казала, що невисокій людині (мався на увазі Зеленський) треба було зважувати, а тепер нам насиплють.
Пішов до перукарші, у цій будівлі вже були великі черги до аптеки за ліками. Але я повірив попередженням і закупив силу-силенну ліків та харчів до того (у мене ще з ковіду залишалося пів тони гречки), тому мене черги не турбували.
Перукарша зробила мені дреди, я вручив ій файний стодоларовий папірець (нові, так звані сині долари) і пішов додому.
Спасибі та слава захисникам, які тими днями робили диво під Харковом, відбивши та знищивши переважаючі сили окупантів,
що дозволило нам продовжити майже мирне життя.

Останнє редагування модератором:
всю ночь не спал и случайно натрапив на обращение ***ла в ютубе.
как только он ****** начались взрывы

Ви про це зловісне та божевільне звернення?

Спал после второй смены.Сын пришел с третьей и сообщил...

Я за рулём всю ночь проездил, ночью еле слышал пару взрывов, но подумал что грюкнуло что-то или в багажнике или хз где. И на рассвете узнал от пассажиров о начавшемся ****ец.
Своими глазами наблюдал всю панику - очередя в магазины, табачные ларьки, банкоматы, АЗС..
Нереальные пробки в 6 утра на выезд из города..

Проснулся с первыми взрывами. По пропавшему интернету сразу стало ясно шо к чему

Сьогодні один дядько розповідав, шо у перші дні бронетехніка окупантів їздила на Героїв Праці, і він бачив це у вікно власного помешкання.
Але це було мабуть не у перший день вторгнення, а трохи пізніше, та все одно вражаюче.
А тоді у ДАФІ та інших торговельних закладах виникли черги за харчами і хлібом.

Хто де був у перший день війни?​

та я ебу где я был, наверное за батей ухаживал,
6 апреля 2014
больше ничем не мог по идее заниматься

Так, я збирався написати "великої війни" та потім вирішив, що кожний зараз зрозуміє за що йде мова.
Хоча звісно має сенс тема про те, що було у час нападу на Крим, та ми якось прогавили цей момент, а тепер важко згадати, що тоді хто робив.
Та і це якось вихваляло б цю війну. Це окупанти полюбляють називати війни великими.
Хоча з іхнього боку це війна підла чи "вероломна", як вони кажуть.

Так, я збирався написати "великої війни" та потім вирішив, що кожний зараз зрозуміє за що йде мова.
Хоча звісно має сенс тема про те, що було у час нападу на Крим, та ми якось прогавили цей момент, а тепер важко згадати, що тоді хто робив.
В тебе дреди вже були? Чи ти щє малий був??

В тебе дреди вже були? Чи ти щє малий був??
Під час нападу на Крим не було, а тепер були. Та їх треба поновляти. Зараз я сплачую за поновлення тисячу гривень та ще п'ятсот за пофарбування (фарба моя, американська чоловіча чорного кольору).
Тоді ще було накладне волосся (тому коштувало дорожче), а тепер вже виросло своє рідне, його треба тільки щомісячно чи щодвохмісячно поправляти.

Під час нападу на Крим не було, а тепер були. Та їх треба поновляти. Зараз я сплачую за поновлення тисячу гривень та ще п'ятсот за пофарбування (фарба моя, американська чоловіча чорного кольору).
Тоді ще було накладне волосся (тому коштувало дорожче), а тепер вже виросло своє рідне, його треба тільки щомісячно чи щодвохмісячно поправляти.
Ану, покажи свої світлини, цікаво подивитись на твої дреди?

Стояла на своей улице и пялилась на поток машин из города.
Сейчас тоже в окно пялилась, Луну искала и планеты в ряд.
Вместо этого увидела высотку, в которой светятся практически все окна.
Год назад она была темная.

в это время еще светлая :)
Приехав к маме, в пригород узнал что очень много военных, подумал это странным их там обычно нет, в 4-30 хата начала подпрыгивать от взрывов, в 5 уже начала техника кататься по улицам, утром 6 часов в Х подумал чего я вчера не заправился :(. У сестры 23 день рожденья.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу