Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Хотите быть ****** комиссии )

• Автор теми Автор теми R9
  • Дата створення Дата створення

R9

Статус: Офлайн
Повідом.: 5475
Хотите быть ****** комиссии )

Р І Ш Е Н Н Я № 6 від 18 лютого 2010 року
Р І Ш Е Н Н Я № 6

18 лютого 2010 року місто Київ

Розглянувши документи та матеріали з висновками спеціалістів апарату Національної комісії, підготовлені на виконання доручень Першого віце-прем’єр-міністра України Турчинова О.В. від 23.11.2009 № 66545/1/1-09 та 23.11.2009 № 66220/1/1-09 до звернення народних депутатів України Кульчинського М.Г. від 19.11.2009 № 0-19-11ВР та Князевича Р.П. від 17.11.2009 № 0-17-11ВР щодо відповідності вимогам чинного законодавства у сфері захисту суспільної моралі відеофільмів «Шлендры открывают сезон», «Сезон больших сисек», «Забавы свингеров», «Максимум оргазма», «****о-вечеринка», «****о-жадина», «Пышногрудые хозяйки», «****уальный переполох», «Ненасытные желания», які містяться на наданих ТОВ НВП «Віккон Плюс» дисках для лазерних систем зчитування формату DVD, а також висновок головного ****опатолога Міністерства охорони здоров’я України, доктора медичних наук, професора Горпинченка І.І., який надійшов до Національної комісії 24.12.2009 за вх. № 1511/5.1-07/1, Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі

В И Р І Ш И Л А:

1. Інформацію Голови Національної комісії Костицького В.В. прийняти до відома.

2. Надати копії примірників відеофільмів «Шлендры открывают сезон», «Сезон больших сисек», «Забавы свингеров», «Максимум оргазма», «****о-вечеринка», «****о-жадина», «Пышногрудые хозяйки», «****уальный переполох», «Ненасытные желания» членам Національної комісії для ознайомлення.

3. Розглянути питання на одному з чергових засідань Національної комісії за участю головного ****опатолога Міністерства охорони здоров’я України, доктора медичних наук, професора Горпинченка І.І.

4. Про прийняте рішення поінформувати Голову Верховної Ради України Литвина В.М., Першого віце-прем’єр-міністра України Турчинова О.В., народних депутатів України Кульчинського М.Г. та Князевича Р.П.

Голова

Національної експертної

комісії України з питань захисту

суспільної моралі В.В. Костицький

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Р І Ш Е Н Н Я № 6 від 18 лютого 2010 року

Я было подумал вначале - розыгрыш. За*бутся они всю ****уху пересматривать. Благо ее штампуют быстрее, чем они дрочат. Вот ****ы. И ведь деньги за это получают.

Могу присоединиться к комиссии по проверке =)

Про прийняте рішення поінформувати Голову Верховної Ради України Литвина В.М., Першого віце-прем’єр-міністра України Турчинова О.В., народних депутатів України Кульчинського М.Г. та Князевича Р.П.
А это ценители?

Эксперты-руки в мозолях

Хотите бИть ****** комиссии?:іржач: Не-е-е...

у нас с подругой маленнький девичнок вечером, вот накачаем ****о, возьмем бутылку вина и создадим комиссию))) вот только как копию проверенной ****ухи турчинову выслать никто не знает? )))))

Сейчас уже "ценители" другие, от ПР...:D:D:D Кто там сейчас "Перший віце-прем’єр-міністр..."??? ;)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу