Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нєожіданно, но рєчь шла про Інгаліпттаблетки.. на запах.. неожиданное решение![]()
Вообщєто про ****офуфломіціни.Шо ви знову хлопці про болячкИ срання ? 🥱
А як ви думаєте , Ренні от Байер - не фуфломіцин?😳 а то я ноччю чуть не преставилась, то сьодні мотнула в таун, купила, но ще пока терплю....Вообщєто про ****офуфломіціни.
А что такое Реннi?А як ви думаєте , Ренні от Байер - не фуфломіцин?😳 а то я ноччю чуть не преставилась, то сьодні мотнула в таун, купила, но ще пока терплю....
Таблєтки жуватєльні от ізжоги 😳 з кальціум карбонате і магнезіум карбонате...А что такое Реннi?
Нєожіданно, но рєчь шла про Інгаліпт![]()
Из Винни Пуха?Та в мене красіва є, тряпчана...тіко жалко по тарантасам тягать 😳🤷♀️
Норковая шубка лет 20 на Сландо из рук в руки переходит, а потом ещё и моль порадует.и не жалко вам животинок?как с чурупахи суп - так нельзя, а как норку чи волка на шубку - так с радостью.
Я не говорила, что нужно параллельную украинскую медицину создавать в Европе. Но наверное во время военного форсмажора можно что-то придумать.
Насколько знаю много чего было нарушено из привычных правил.
Можно было например устроить медпункты только для украинцев, под контролем минздрава Украины. Почему обязательно Германия должна отвечать ?
Все правила написаны на бумаге людьми. И их всегда можно поменять под обстоятельства.
Уже два года прошло. Что об этом говорить...
Просто нелепо когда миллионы беженцев перегружают медицину страны, а куча своих врачей среди этих беженцев ничем не помогают![]()
Одна из наших семеек покинула поликлинику. 60 лет ей еще нет.А разве врачам можно выезжать за границу?
В біліє врємєна он пах нє мєнтолом, а євкаліптовім чєм-то. Єслі сєйчас к нєму добавілі мєнтол, то стало, навєрноє, лучшє, ну прімєрно как здєсь: https://www.kharkovforum.com/thread...-de-fludu-tak.5377281/page-1192#post-71545720и чем вам не угодил запах ментола?
... з віком змінюється сприйняття запахів,знову ж таки ковід,може і у тебе так?В біліє врємєна он пах нє мєнтолом, а євкаліптовім чєм-то. Єслі сєйчас к нєму добавілі мєнтол, то стало, навєрноє, лучшє, ну прімєрно как здєсь: https://www.kharkovforum.com/thread...-de-fludu-tak.5377281/page-1192#post-71545720
Проізводітєлі інгаліптов, пєрєлогіньтєсь.... з віком змінюється сприйняття запахів,знову ж таки ковід,може і у тебе так?![]()
...не знаю,мені ця хрінь завжди від горла допомагаєПроізводітєлі інгаліптов, пєрєлогіньтєсь.
Когда ві попробуєтє што-нібудь посоврємєнноє, офігєєтє от тово, што значіт "допомагає". Нє, пусть помогаєт, на здоровьє!...не знаю,мені ця хрінь завжди від горла допомагає