Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські книгарні.

• Автор теми Автор теми fantasia
  • Дата створення Дата створення

fantasia

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 2
Харківські книгарні.

Вітаю :)
Планую приїхати до Харкова на пару днів, тож хочу пройтися по місцевих кнгарнях.
Які саме порадите відвідати?

Як на мене, у Харкові немає цікавих кнігарень. Є приміщення, у яких стоять шафи з книгами, а цікавих книгарень немає.
Але, якщо обирати краще з того, що є, то раджу завітати до магазина Books (ст. метро Університет, там спитаєте), або магазин "Лексика" (ст. метро Пушкінська, також спитаєте у перехожих). Ну, і якщо нічого не маєте проти базарів, то ідьте на книжковий ринок (ст. метро Центральний ринок або Історичний музей, також спитаєте як пройти).

Зазвичай в останніх числах квітня у Харківському академічному театрі опери та балету проходить всеукраінський книжковий ярмарок. Там можна знайти багато цікавого. Тож приїжджайте. :)

P.S. Сам буду в Одесі у середині травня. Куди можна пійти (крім опери)?

слово кныгарня мне напоминает "пекарня" :D
советую посетить не кныгарню, а книжную балку - там цены ниже всего (почти на все). м. исторический музей, вниз по Бурсацкому спуску до перекрестка, потом направо. (или спросите на месте)
учтите что есть "Ближняя балка" (это крытые ряды, на которых все дороже), если их пройти и перейти дорогу - будет еще один базар. вот там.

ну если советовать самые дорогие магазины, так чтоб погулять по ним да альбомы полистать - то да, Lincoln прав

Але, якщо обирати краще з того, що є, то раджу завітати до магазина Books (ст. метро Університет, там спитаєте), або магазин "Лексика" (ст. метро Пушкінська, також спитаєте у перехожих).
Не раджу, бо ціни ж там, ціни...
І в Тому, і в тому бувала.
Відкрила для себе "Буклет" на Науковій. Порівнюємо: Фрай у Лексиці: 42-50 грн(різні) Буклет - 36 грн. Пратчетт У Лексиці: 32-35, балка - 30 грн, Буклет - 29.50. На Пртачетті різниця невелика, але вона є, і є на всіх книгах, більша чи менша. Це політика магазину. Тож збираюся там скуповуватись далі...
Десь навіть дешевше, ніж на балці.

Только следует учесть, что на Книжном рынке тесно, как в британском парламенте. Хотя он мне больше нравится, чем та же киевская Петровка (кучи лотков с поворяющимся содержимым).

И я Вам советую "Буклет" - большой магазин, большой выбор, умеренные цены. Находится недалеко от станции метро Научная.

Не раджу, бо ціни ж там, ціни...
І в Тому, і в тому бувала.
Відкрила для себе "Буклет" на Науковій. Порівнюємо: Фрай у Лексиці: 42-50 грн(різні) Буклет - 36 грн. Пратчетт У Лексиці: 32-35, балка - 30 грн, Буклет - 29.50. На Пртачетті різниця невелика, але вона є, і є на всіх книгах, більша чи менша. Це політика магазину. Тож збираюся там скуповуватись далі...
Десь навіть дешевше, ніж на балці.

Топікстартер не питав: "Дайте адресу оптової бази з найнижчими цінами". Гарна книгарня - це ще й приємний інтер'єр, а не тільки низькі ціни.

P.S. Ще є непогана крамниця "Арка" на Донець-Захаржевського (ст. метро Історичний музей, перейти через Сумську і обійти Пузату Хату).

Lincoln, да мне и в Буклете вполне себе нравится...

дык на интерьере текст не напечатан :D читать то книги будем. а если важен интерьер - лучше сходить в исторический музей.
буклет действительно нормальный. правда цены с балкой не сравнивала, но прикинула что примерно одно и то же.
п.с. по будним дням на балке вполне и вполне.

Могу дать адрес хорошей пекарни...:)

А про книжные лавки - ну..Книжный Парк ещё есть.
Атмосфера ничего. Это пл. Розы Люксембург. Центр.

Ассортимент - обычный. Ну..то есть может быть что-то подходящее,
может ничего подходящего не быть. Конечно, раритета уровня крутых выставок
не ждите. Его тут нигде, по-моему, нет.

Зазвичай в останніх числах квітня у Харківському академічному театрі опери та балету проходить всеукраінський книжковий ярмарок. Там можна знайти багато цікавого. Тож приїжджайте. :)

Дякую, я саме на цей ярмарок й приїжджаю :)

P.S. Сам буду в Одесі у середині травня. Куди можна пійти (крім опери)?

Зазвичай в цей час море вже не холодне а пісок на пляжі вже гарячий, тож ДО МОРЯ!

подкинь пожалуйста контакты "Буклета"

На балке тесно только в августе-сентябре, в остальное время года - по выходным и то не всегда. Цены может и дешевле, но никаких положительных эмоций там во время покупки не получаешь(((

Понравилось в "Книжной Арке". Я по поводу фантастики ходил, там довольно необычный ассортимент, продают книжки,которые уже "вымылись" из продажи в других магазинах, и по божеским ценам

Назад
Зверху Знизу