Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хабар Дімоксу на хостінг ХФ за ...

розумієш

"розумієш" пишеться БЕЗ м'якого знаку. Так хто більше "українець" - ти, безграмотний, чи я, з правильною мовою? (sorry, нічого проти тебе - просто приклад - як невігласи безграмотні гвалтують мову, та ще й цим пишаються.... - "ми українці" )

розумієш.

пишеться БЕЗ м'якого знаку. Так хто більше "українець" = ти, безграмотний, чи я, з правильною мовою? (sorry, нічого поти тебе - просто приклад - як невігласи безграмотні гвалтують мову, та ще й цим пишаються.... - "ми українці" )
Фуххх, мля..... Знов доїбався до мови. То до Стєпана, то до мови.
Чому я нікого не вчу, як разгаварівать чи пісать ?

Бандера вбитий нквдістами, наступають на нас нквдісти, а тут оце ... .... .... 444 .... .... .... ....
ти хоя раз бачив прижиттєві фото свого кумира? там же ***** натуральний... :( щоправда, як й Адольф на фото - такий же.

Фуххх, мля..... Знов доїбався до мови. То до Стєпана, то до мови.
Чому я нікого не вчу, як разгаварівать чи пісать ?
тому що ви - не українці. Ви - "приспособи". Волаєте про "Україну", але не знаєте її мову.
Я не вчу тебе "разгаварівать украинским", але й ти мені не спотворюй мову "щирим *****о-українським суржиком", пане "патріоте". ....

На чью мєльніцу льйот воду етот товаріщ ?? За НКВД ? Так. Оцей - на стороні НКВД. Сучасного. Яке знов хоче керувати Україною.
я народився й набув освіту - у радянській україні. А не в цьому "театрі ляльок", коли поплічника "голови держави" - той звільняє тільки після корупційного скандалу з обшуками у згаданого "поплічника".

А ти - ну да, воюй. Во славу. (ЗУНР? Фаріонів?)

я народився й набув освіту - у радянській україні. А не в цьому "театрі ляльок", коли поплічника "голови держави" - той звільняє тільки після корупційного скандалу з обшуками у згаданого "поплічника".

А ти - ну да, воюй. Во славу. (ЗУНР? Фаріонів?)
Не воюй. До чого тут Стефан ?? Нападають "чекісти". Складно зрозуміти ? На тебе Стефан напав ? Невторопуємо ? ))

та СТЕФАН він, не "Стєпан". Как вас переклинило на поклонении грекокатолику ополяченному :( ненавидевшему всех, кто не с запада Украины.... (нынешней). Точнее - место, где родился и вырос Стеф - Украиной и не было. 300 лет, как минимум, до его рождения. Это только в 1939 году "**** сралин" присоединил к Укране этих... "вуйков".

Останнє редагування:
та СТЕФАН він, не "степан". Как вас переклинило на поклонении грекокатолику ополяченному :( ненавидевшему всех, кто на с запада Украины....
Хоч Стерхан. Він на тебе напав ? Чи він допомагав чекістам голодоморити мільйони українців ? "Нєнавідєвшему всєх" .... А чекісти всіх любили. І зараз люблять. Реально ти вже заєбав своєю антилогікою -- головне = доєбатися до Стєрхана ...

Він на тебе напав
ещё раз. Последний. Рассказываю.
Он не на меня напал. Просто его "солдатики" "прошу пана до гілляки" - убили семью моего прадеда. Сожгли вместе с хутором. Лембергская (Львовская, при совке) область. 1947 год.

ОУН и УПА - не "герои", а бандиты и убийцы. Точка.
память поколений - она такая.......

выхожу из разговора.

Ну и? Где криминал?

Имя Степан имеет греческое происхождение и происходит от слова Στέφανος (стефанос)

Ну и? Где криминал?

Имя Степан имеет греческое происхождение и происходит от слова Στέφανο (стефанос)
урожденного стефана адаптировали к реальности Украины. На самом деле, как и его отец, никакого отношения к Украине р он не имел. К провозглашенной его отцом Андреем ЗУНР (на территории Польши, вообще-то) - да, имел. Но это другая история, к УНР не имеющая отношения.

Ага... ну, пока отн тихо, если что - будет пауза, сами понимаете, отбоя не было

Так вот.
Сперва уточняю, чтобы "теорию" не строить на неверных данных :
- вы говорите прадед, семья прадеда, так ?
Прадед - этнический русский, так ?
По профессии - учитель (точно не помню, переспрашиваю) - так ?

урожденного стефана адаптировали к реальности Украины. На самом деле, как и его отец, никакого отношения к Украине р он не имел. К провозглашенной его отцом Андреем ЗУНР (на территории Польши, вообще-то) - да, имел. Но это другая история, к УНР не имеющая отношения.
УНР тоже закончилась на территории Польши. А земли были украинскими.
Украина - не только усср.

Он не на меня напал. Просто его "солдатики" "прошу пана до гілляки" - убили семью моего прадеда. Сожгли вместе с хутором. Лембергская (Львовская, при совке) область. 1947 год.

То не його часом?

Іван Франко теж не мав радянського громадянства ба навіть підданства рі.
Тоді чий він письменник і поет?
Австроугорець якийсь. :)

- вы говорите прадед, семья прадеда, так ?
Прадед - этнический русский, так ?
По профессии - учитель (точно не помню, переспрашиваю) - так ?
да, да, и да. Жена прадеда - урожденная галичанка.

ещё раз. Последний. Рассказываю.

память поколений - она такая.......

выхожу из разговора.
"НКВД нє бандітьі ! НКВД - гєрої !
І точка."

"НКВД нє бандітьі ! НКВД - гєрої !
І точка."
к нквд тоже претензии у меня. и что? это отменяет объективное определение "партизан из схронов" как бандитов, убивавших мирное население (кстати, не только ********, а и своих, "омоскаленных")?

Назад
Зверху Знизу