Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

kansas city shuffle - это когда все смотрят направо,а ты идёшь налево

🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 49140
  • 🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
kansas city shuffle - это когда все смотрят направо,а ты идёшь налево

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Загроза реваншу?

Так, саме про це зараз думає багато українців. В різних партіях і позапартійні, російсько- та україномовні, православні та католики з мусульманами…

Я не схильний до панічних настроїв (реванш вже відбувся!), проте вважаю загрозу дуже ймовірною.

У фізиці є такий термін – «нульова плавучість», коли тіло і не тоне, але й не спливає на поверхню. Його залежить від застосування найменшого зовнішнього зусилля, і від цього зусилля й залежить подальший напрямок руху: на дно, чи на поверхню.

Саме в такому хиткому стані невизначеності й перебуває зараз наша Україна. Попри окупацію, війну, тисячі вбитих…

Надто примітивним і небезпечним є твердження того, що єдиним внутрішнім ворогом є КУМ. Да, і діяльність КУМа теж досить складний процес, багатовекторний, розроблений фахівцями, а не політиками.

Одних він дістає «миром», інших – «дешевим газом», третім пропонує «русский язык», четвертих разводить на «нейтральний статус»: кожному є пропозиція.

Так, сама постать Медведчука досить одіозна. Але, той факт, що в своє політичне угрупування він тягне не менш одіозні постаті минулого, мене наштовхує на розіграш певного сценарію.

«ПЛОХОЙ – ХОРОШИЙ»

Відомий сценарій, так?

Як він може бути розіграний в нинішніх умовах?

Медведчуківська братія умисно концентруватиме на собі весь негатив, перетворюючи себе на відверту маргінальну групу з рівнем підтримки 10-12% виборців.

Зрозуміло, що самотужки з таким рівнем підтримки ніяких реальних змін вектору розвитку держави досягти не вдасться.

Логічним було б зменшення рівня проросійськості, гра на більш центристських позиціях з наміром отримати більший рівень підтримки. Але, цього не відбувається! Чому?

З моєї точки зору, абсолютно логічним, на такому фоні, виглядає поява дійсно центристської сили, з аморфною і невизначеною позицією, з легким проросійським натяком. Ця сила буде не націоналістичною, не буде розповідати про мову, армію та віру, не буде теревенити про «війну до перемоги», не буде розповідати про «один народ».

Але, за сценарієм, саме така сила, яка може отримати високу підтримку «мудрого українського народу» і буде грати роль «хорошего» на фоні опудала «медведчука».

І саме цей «хороший» і має реалізувати той самий «реванш»!

Тихо, без галасу та істерік, без «путин_приди» та «братские_народы»!

Спочатку тихенько, на рівні виконавчого саботажу, буде згортатись програма інтеграції в НАТО. Про це ніхто і ніде скаже – просто, з «об‘єктивних причин», Україна почне провалювати терміни виконання конкретних умов.

Ви думаєте, про це миттєво почнуть волати наші «західні партнери»??? Не почнуть!

Події в Молдові, реакція в ПАРЄ, події в Грузії, нажаль, налаштовують мене на неоптимістичний настрій – бізнес головує над цінностями.

Поступово, крок за кроком, нас підведуть (якщо вже не підвели!) до тієї межі, коли про «нейтральний статус», про «історичну справедливість», про «мир виключно через прямі переговори» нам почнуть настирливо казати не лише з Москви…

І в цей історичний момент все буде залежати від того, яку позицію займе політичне керівництво країни: якщо тверду («народ України зробив свій вибір – євроатлантичний напрямок розвитку!»), то нам може і вдасться встояти, адже сильного (точніше – стійкого) поважають. Якщо ж керівництво почне пасти задніх і йти за течією, а не формувати власну позицію, після наступних виборів ми запросто можемо побачити в кріслі прем‘єра «крепкого хозяйственника» Міколу Яновіча…

P.S. Між іншим, популяризації цієї «хорошої» сили підіграють і інші маргінальні утворення своїми маршами, акціями, «мовною боротьбою»…

Похоже, нас снова разводят какие-то пидарасы, и выгодно это не только хуйлу, но и нашим местным феодалам.

• 🟡 09:55 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Торі, та нам пізда. Чого вже на форумах сратся та якись теорії обговорювати коли справа вже зроблена :незнаю:

Торі, та нам пізда. Чого вже на форумах сратся та якись теорії обговорювати коли справа вже зроблена
Взагалі не згодна, принципово.
Але пам'ятаєш, я писала тут, що ригівський реванш буде, що договоняки не годяться - а ви мені що писали, нема повноважень? Ну, їжте теперка, не обляпайтесь.

ЗЫ Тори, чем там закончилась твоя история с кражей квартиры? Мусора что-то делали или нет?
Ничем. Мусора прямо сказали: вы нас вызвали зря, искать не будем. Я пыталась сама теребить следователя, но это чмо от меня прячется. Короче, налоги я плачу абсолютно напрасно, это всё те же мусора.
Жалко украденного, колечек особенно. :( Но хоть котэ жив-здоров, и то хорошо.

Ничем. Мусора прямо сказали: вы нас вызвали зря, искать не будем. Я пыталась сама теребить следователя, но это чмо от меня прячется. Короче, налоги я плачу абсолютно напрасно, это всё те же мусора.
Жалко украденного, колечек особенно. :( Но хоть котэ жив-здоров, и то хорошо.

А я налоги не плачу. Некоторое время назад я огорчался по этому поводу, но потом я попал в похожую, как у тебя ситуацию, и я прозрел.

Торі, та нам пізда. Чого вже на форумах сратся та якись теорії обговорювати коли справа вже зроблена :незнаю:

Пиздец, потому что надо было расправиться с остатками рыгов. Для этого все методы хороши, и похуй, что там пиздят всякие журнашлюхи, главное нет человека - нет проблемы. Убрав медведчуков (а оснований его убить более чем достаточно), левочкиных, ахметовых и многая прочия типа вилкулов, новинских решилось бы масса проблем сразу. Во-первых прорусская часть быстро бы захлопнула ебальники и разве что повизгивала на кухнях. Во-вторых, несколько бы упростилась ситуация на фронте, ибо финансирование всех пророссийских бандформирований идет отнюдь не только из москвы, но и внутри, из Украины, спонсоры уже я выше перечислил.

Не разводите панику.

Похоже, нас снова разводят какие-то пидарасы, и выгодно это не только хуйлу, но и нашим местным феодалам.
Ну, да. Любое разделение народа - по этническому признаку, территориальному, религиозному, это всё - аналог "югославского сценария". Сильной экономике нужны доноры ресурсов, чтобы становиться сильнее. А холопам дают в руки калаши и патронов побольше, чтобы рвали друг друга. Тут главное: одеть их в разные цвета... ну, или как-то иначе обозначить, что есть те и эти.
Грустно всё это. Но ведь каждый раз срабатывает.

:) на тебе

олег придумал калькулятор
из лютиков и васильков
в него ложишься и считаешь
что нету в мире никого
© Умная Маша

я подумал тема про танцы

?t=15

Так в данном случае мі и есть - те и єти, шо характерно. Кацапы, например, пидарасы.
:незнаю: я - нет. Я не те, и не эти. Для меня межличностное, мораль более значимо, нежели государственное.
:) Шучу. Я тебя понял и согласен. Да, это сделали с украинцами. И... вот как кого-то обвинять, если они действовали в интересах своих, своих стран... это украинцы стали рвать друг друга. Кого и винить во всём происходящем...

это украинцы стали рвать друг друга. Кого и винить во всём происходящем...
Подожди. Начали все кацапы. А то, что произошел раскол в обществе, виноваті много кто, в том числе и те, кто повелся. Я это на ХФ наблюдала несколько лет, и провокаторов всех уже выявила, они и сейчас активны, и идиотов, кто повелся и продолжает эту тему, тоже.
Не знаю, что должно случиться, чтобы люди одумались...и возможно ли это вообще.
Но єто не отменяет того, что во всем виноваты кацапы.

Подожди. Начали все кацапы. А то, что произошел раскол в обществе, виноваті много кто, в том числе и те, кто повелся. Я это на ХФ наблюдала несколько лет, и провокаторов всех уже выявила, они и сейчас активны, и идиотов, кто повелся и продолжает эту тему, тоже.
Не знаю, что должно случиться, чтобы люди одумались...и возможно ли это вообще.
Но єто не отменяет того, что во всем виноваты кацапы.
:D "Карфаген должен быть разрушен"
ты евреев не забывай, ещё - они. Не оч я понял, в чём, но чтобы без них, быть не может :)

Счастливое число Слевина .

Назад
Зверху Знизу