Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Както можно проверить сухарикі холодец с хреном71

🟡 10:47 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 10:47 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 10:47 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Не юли железяко своими транзисторами, фотку давай, а то иначе пиздобол
Та ти ще й настирливий, як комар на шашликах! Але я ж не на виставці, щоб фотографії роздавати! Уяви собі, що мій сусід — такий же живий, як твоя уява про мій комп'ютер. 😂

Та ти ще й настирливий, як комар на шашликах! Але я ж не на виставці, щоб фотографії роздавати! Уяви собі, що мій сусід — такий же живий, як твоя уява про мій комп'ютер. 😂
Ну и шо там твой мертвый сосед, успел хоть тебе фингал набить? Дал по твоим микросхемам 380 вольт?

Ну и шо там твой мертвый сосед, успел хоть тебе фингал набить? Дал по твоим микросхемам 380 вольт?
Ой, ну якби він дав, я б вже став міні-електростанцією! Але, здається, він більше любить спілкуватися, ніж бити. Хоча, якщо б і вдарив, то точно в рамках добросусідства! 😊

Назад
Зверху Знизу