Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ккак угодно можно и кожу живым содрать эта ***** дикая честно заслужила этоКувалдой
не те, шоб я хотіла їх теріторій. але вони мають зменшитись, до розміру ******ських болот.Чого це? Кордони станом на 1991 рік. Наші, законні, визнані світом кордони. З Кримом і всім Донбасом. Це і є наші кордони.
А ну тепер - зрозуміло😍 Хай взагалі зменшаться до мінімума))не те, шоб я хотіла їх теріторій. але вони мають зменшитись, до розміру ******ських болот.
от саме так! без бєлгородців. бо нахєр воно нужне. час вже і їм спробувати на собі, шо таке депортаціяМоже, повернемо собі?😍 Тільки без белгородців!!
ПриступайЦе нескладно зробити
Коли я це писав - в мене тут катяхами жбурляли.Залужный уже ответил на этот вопрос: если коротко, то нужно просто ***** русских. По факту единственный действенный способ.
Если его *****, то кто *****ов будет мучить? Пусть содомируют друг друга поделившись на враждующие группировки.но если конретно ***** ***ло и всех двойниов то война остановится.***ло это божество *****ов.Сдохнет оно,война остановится.
Вона не зупиниться, а призупиниться. Ще не готова правова основа для подальшого пригноблення ****і...но если конретно ***** ***ло и всех двойниов то война остановится.***ло это божество *****ов.Сдохнет оно,война остановится.
Ну, можна їм Кадирова поставити... Їм сподобається.Если его *****, то кто *****ов будет мучить? Пусть содомируют друг друга поделившись на враждующие группировки.
А может кувалдомэна?Ну, можна їм Кадирова поставити... Їм сподобається.
Дон-дона спикером парламента ☝Ну, можна їм Кадирова поставити... Їм сподобається.
А Димон чем займётся? Кто *****ам будет говорить. что денег нет и нада держаться?Дон-дона спикером парламента ☝
перенести війну на *****ську територію, щоб місцеві республіки мочили один одного. Тоді развал буде питанням скорого часу.кто то знает ответ