сорри что влез, но все же:...яким чином я стану на заваді твоєму волевиявленню?
Не розписуйтесь за весь нарід.угу, а нарід цілком за бубочку
Ну так и ты не расписывайся.Не розписуйтесь за весь нарід.
Вообще-то, когда решается судьба страны (а вы сейчас не над бубочкой глумитесь, а над институцией президентства в Украине), подобные смайлики неуместны. И да, "просроченным" президента Украины называет только кацапье и вата, остальные в курсе, что во время войны выборы невозможны.
та ти шоВойна могла закончиться еще в 22 году. И он этого не сделал
Заманчиво.
Возможно даже справедливо. Вроде бы и не в НАТо, а вроде бы, хуйло если сунешься, автоматом Украина вступает в НАТО.
У 2004 році я вибирав Ющенка, в 2009 нікого, не міг по технічним причинам, в 2014 не пам'ятаю чи проти всіх проголосував чи за Гриценка, тобто аби не Порошенка, в 2019 не міг голосувати знову, але якщо міг би, проголосував би за Порошенка, вище вже писав - тобто аби не клоун був. Я відповів на ваше питання?ЯкБИ да каБИ... Тобто, Ви нікого не вибирали, сиділи в кущах та неістовствовали у своєму "праведному гневі" на більшість. Яке ж "чмо" ви плекали у своєму серці? Цікаво.
Заманчиво.
Возможно даже справедливо. Вроде бы и не в НАТо, а вроде бы, хуйло если сунешься, автоматом Украина вступает в НАТО.
На якому саме і що проканало? На першому все було заєбісь, була явна більшість, на другому не меншість проканала, це пиздьож же. Порошенко вийшов в потрібний момент з-за спин трійки кулявлобів, і так його винесло наверх.На майдані була меншість і проканало.
вообще то, бубочка первым начал глумиться над институцией президентства в Украине при Порошенко. И тогда уже шла война и решалась судьба страны, но Зеленского это не смущалоНе розписуйтесь за весь нарід.
Вообще-то, когда решается судьба страны (а вы сейчас не над бубочкой глумитесь, а над институцией президентства в Украине), подобные смайлики неуместны.
Трамп серйозна і відповідальна людина.США пропонують автоматичний вступ України в НАТО у разі порушення росією перемир’я
Це рішення передбачає привʼязку вступу Києва в Альянс до подій на російсько-українському кордоні, - повідомляє The Guardian.
Заманчиво.
Дякую, але частково. Якісь загадкові "технічні причини", хоча це вже не моя справа...У 2004 році я вибирав Ющенка, в 2009 нікого, не міг по технічним причинам, в 2014 не пам'ятаю чи проти всіх проголосував чи за Гриценка, тобто аби не Порошенка, в 2019 не міг голосувати знову, але якщо міг би, проголосував би за Порошенка, вище вже писав - тобто аби не клоун був. Я відповів на ваше питання?
Як тiльки з'явиться список кандидатiв на наступнi вибори, я зможу вiдповiсти на ваше питання. Технiчнi причини - я був не на мiсцi прописки, i тодi не було швидкого механiзму проголосувати десь ще, як пам' ятаю.Дякую, але частково. Якісь загадкові "технічні причини", хоча це вже не моя справа...
Я запитувала: саме зараз, якщо, уявимо на хвилинку, були б вибори - ви маєте гідну персону, щоб за неї голосувати? Це перше. А друге - чи змогли б ви це зробити і не завадили б вам технічні причини?
Та в нас майже усе зходиться, окрім останнього, з дзеркальним відображенням.Як тiльки з'явиться список кандидатiв на наступнi вибори, я зможу вiдповiсти на ваше питання. Технiчнi причини - я був не на мiсцi прописки, i тодi не було швидкого механiзму проголосувати десь ще, як пам' ятаю.
ЛолВойна могла закончиться еще в 22 году. И он этого не сделал
Э, нет, не надо ля-ля. Вначале ваши боты осатанело глумились над ЮВТ везде, где только можно ( на ХФ так вообще был апофеоз травли), а бубочку-то и не приметили. Надо же, какая неприятность...вообще то, бубочка первым начал глумиться над институцией президентства в Украине при Порошенко. И тогда уже шла война и решалась судьба страны, но Зеленского это не смущало
По-любасу так и напишутНе скажи если уж эскулапы от ВЛК поставят диагноз "Ааа, ебанутый"©, то тут уже сомнений в диагнозе не возникает.
Хотя не исключен вариант, что диагноз то поставят, но в итоге напишут "годен".
Когда, зразу послє Майдана, в ВР шото зашевєлілось наподобіє дєлєжа портфєлєй, то Пастор особисто запропонував Порошенко посаду секретаря РНБО. Я бачив трансляцію і дуже чітко це пам'ятаю.На якому саме і що проканало? На першому все було заєбісь, була явна більшість, на другому не меншість проканала, це пиздьож же. Порошенко вийшов в потрібний момент з-за спин трійки кулявлобів, і так його винесло наверх.