где я такое писал? в Харькове жителей пол ляма будет.Та писАв якось, що тільки у Києві півляма мінімум, та і у Харкові,
Может быть такой вариант: они оба не идут на переговоры, значит, я умываю руки. При этом:Йому до цього прямо таке діло щоб «будь-якою ціною»? Він може хер забити, ну не зміг та йдіть всі нафіг.
У нього все рівно зараз за тиждень список «я сделяль» як у інших за рік.
По-перше, Йак цэ?Можемо Пороха поставити.
Перечитай ще раз) Я писав, і стверджую, що на вулицях, по кутках та кабінетах ще дохера кого можна відшукати. Причому, цілком придатнихгде я такое писал? в Харькове жителей пол ляма будет.
это ты стверджуешь.. я тут при чём?Перечитай ще раз) Я писав, і стверджую, що на вулицях, по кутках та кабінетах ще дохера кого можна відшукати. Причому, цілком придатних
Не мытьем, так катаньемМожемо Пороха поставити.
Вы=все персонажи, которые к месту и не к месту, в любых темах и любых дискуссиях - вспоминают и тулят свои апорошенки.Кто вы? Огласите весь список, пажалста.
Скорее всего избиратели .обсиратели Зеленского
Да. И они тоже.Скорее всего избиратели .
Остроконечники и тупоконечники?Апорошенкі проти зазелуп.
Битви які ми заслужили.
Будет, вернее, уже есть - скарга Админу на политфлуд-офтоп в не предназначенном для этого разделе.будєт?
Насправді за бугром добре знають розклади внутрішньої політики в Україні. Посольства працюють. І добре знають, що наступний президент це Залужний. Який влаштує і думаючих українців, і союзниківДумаєте, там за бугром хтось розбирається? Думають: Зебоба щось не уламується на капітуляцію, то може опозицію треба привести до влади.
А в нашому випадку опозиція це Порох, який стояв на позиції сили ще коли Зеленський Путіну в очі заглядав.
Самая сільная мотівація - ілі ти ідеш в ВСУ піздячіть кацапню, ілі ти ідеш пиздячіть Прібалтіку, в составє кацапскіх штурмовіков. Вибір за тобой.и где полтора ляма, если говорят, что воевать некому? резерв должен быть мотивированный к тому же..
Ой! Нінада! Ві жє убйотє діскуссію на форумє. А бєз етово он нє жівой )))Будет, вернее, уже есть - скарга Админу на политфлуд-офтоп в не предназначенном для этого разделе.
Не розбираються і не хочуть.Думаєте, там за бугром хтось розбирається? Думають: Зебоба щось не уламується на капітуляцію, то може опозицію треба привести до влади.
А в нашому випадку опозиція це Порох, який стояв на позиції сили ще коли Зеленський Путіну в очі заглядав.
Если вам нравится дискутировать сидя на мусорке-из-офтопа - гоу в раздел Политика.Ой! Нінада! Ві жє убйотє діскуссію
а на Берлин?ілі ти ідеш в ВСУ піздячіть кацапню, ілі ти ідеш пиздячіть Прібалтіку, в составє кацапскіх штурмовіков. Вибір за тобой.
Пан є оптиміст)Ну звісно можете помилитися. Питання, яке я задавав трохи вище: в чому профіт для Пороха в капітуляції? Чому він не зробив цього 10 років назад?
Насправді я вже написав - майбуній президент - Залужний! А стирчатимуть за цим вуха Лондона і Брюсселя! Що є найкращим варіантом для України
Ти іщє под Молдовой ляжеш.а на Берлин?
Звісно ж, і я, і ви.Ну звісно можете помилитися.
Та я ж цього не стверджувала.Питання, яке я задавав трохи вище: в чому профіт для Пороха в капітуляції? Чому він не зробив цього 10 років назад?
Не факт.Насправді я вже написав - майбуній президент - Залужний! А стирчатимуть за цим вуха Лондона і Брюсселя! Що є найкращим варіантом для України
Ну, если каким-то образом у нас будут выборы, в ближайшем будущем, то скорее всего так и будет, если конечно Залужный согласится. Много "но"Пан є оптиміст)