Вони хитровиїбані.А типо после условного "захвата Украины" станет не так страшно про ядерную войну? )))
Хуйло типо успокоится, перестанет их пугать ?
Так это долго блять. И к этому надо идти стремительно. Санкций этих недостаточно. Они слабые, нужно закрывать все дыры.Вони хитровиїбані.
Хочуть шоб підорусскіх розгромили примітивною зброєю.
І не так зброєю як економікою.
Шоб піздєц став очевидним для всіх і шоб якісь полковники самі почали здаватись полками і бригадами.
Запад казав, шо це санкціі із Ада, а вийшло із задаСанкций этих недостаточно.
Поскольку вы знаете, кто это такой - вероятнее всего ваш.петросян не ваш дедушка ?
Хуйня. Я это слышал ещё на зиму 22-23.Ше кажуть про мобілізацію Підороссії на весну, шоб набрати 500 тисяч.
Мне кажется они отталкиваются от реалий.Хуйня. Я это слышал ещё на зиму 22-23.
А вы типа не знали, кто это)Поскольку вы знаете, кто это такой - вероятнее всего ваш.
шахматист известныйА вы типа не знали, кто это)
Навпаки.З Америки чути шо перемир'я планується.
І шо під час перемир'я треба буде вибори провести.
Таке враження шо то пропозиція з Підороссії.
То вони дуже хочуть Зеленського зняти.
Навіть Порошенко каже шо він не просто проти, а виборів не можна проводити категорично.
Реально якась нездорова хуйня може вийти.
Без муток йому світить бовт. Скоріш, "голубів миру" витягнуть типу бойка або мураєваНавпаки.
На другий термін Зеленського хочуть.
Запам'ятайте цей твіт. Сумно, але...
Нашему руководству надо категорически даже не вступатьЗ Америки чути шо перемир'я планується.
І шо під час перемир'я треба буде вибори провести.
Таке враження шо то пропозиція з Підороссії.
То вони дуже хочуть Зеленського зняти.
Навіть Порошенко каже шо він не просто проти, а виборів не можна проводити категорично.
Реально якась нездорова хуйня може вийти.
Дич якусь піздиш.Навпаки.
На другий термін Зеленського хочуть.
Запам'ятайте цей твіт. Сумно, але...
Вам жити, а мій час спливає.Дич якусь піздиш.
Сам факт виборів то прямий крок до піздєца.
Ваганыч еще и шахматистом был? Не знал.шахматист известный
ВартанычВаганыч еще и шахматистом был? Не знал.
ВаґіничВартаныч
кто хочет? Трамп? и поэтому его сын так чудит?На другий термін Зеленського хочуть.
Откуда он ?Ти не хотів - ти не в Україні.
Все просто.
Реалії такі, що в Москві контракт вже 5 млн рублів. І при цьому кількість законтрактованого поголів'я все рівно знижується. Тому в планах на поточний рік добрати по тюрягах щось приблизно 170 тисяч. Щоб провести масштабну мобілізацію, потрібно оголосити воєнний стан. Кацапня на це зараз не піде.Мне кажется они отталкиваются от реалий.
Тоесть, если это ненужно и они вытягивают без этого, то зачем ее проводить.
А если у них будет ситуация критическая, и нехватка, то ой как быстро все проведут.
Может потоки бабок им прикрутят, и они будут вынуждены бесплатно быдло паковать.
Та там паковать никого ненужно, они покорные. Разослать пару лямов повесток, завтра утром будет 500к под военкоматом.