Ну, вот "кто-то" так же о Харькове "рассуждает"А Одєсу с Ніколаєвом ти значіт готов отдать. Хулє - самі віновати, шо на путі у хуйла к Молдовє.
Как же этот бл*дь валковский за*бал, а.Харьков похоже уже и западным инвесторам неинтересен
Что при любых раскладах промышленности гаплык - это факт.Как же этот бл*дь валковский за*бал, а.
Все Харьков хоронит не похоронит никак.
Таке ми чули з 90-х: економіці, промисловості прибалтів - гаплик. Уся вона була побудована коммуністами і заточена під Совєцький Союз. В Європі вона нах..й не потрібна. Будуть ото одні шпроти жерти.Что при любых раскладах промышленности гаплык - это факт.
Раньше много кацапских денег крутилось это раз, и два что и другие охото инвестировали-развивали.
ну ты сравнил.... прибалты и мы - разные люди... посмотри как и кто управлял нашей страной... такой олигархат есть в Прибалтике, как у нас?...Таке ми чули з 90-х: економіці, промисловості прибалтів - гаплик.
Вы, главное, молоко не покупайте.у нас?...
О чем вы?Вы, главное, молоко не покупайте.
Все вони розуміють. Інша річ, чи готові щось зробити з "віссю зла". Мені здається, що на перемовинах чи Трампа, чи колективного Заходу з хуйлом повинен бути озвучений сценарій закриття неба над Україною. В разі повторного нападу, чи відмови від перемир'я. Зникне тотальна перевага кацапів в повітрі - зникне можливість атакувати.И главная фишка, что это не самый главный вопрос. Если хуйло будет согласен на временную остановку войны, то границы этой остановки не сильно его ебут, там условий без них у него достаточно.
А самое главное - оставить себе перспективу закончить свое "дело" в ближайшем будущем. Не допустить никаких серьезных гарантий безопасности со стороны других стран.
Считаю что это основной вопрос остановки войны.
Не линия разграничения.
Это нужно понимать всем.
Американцы не понимают психологию этой войны.
Скиснет, говорю, молоко, рядом с вами. Ага.О чем вы?
Хотелось бы. Но я уже не верю ни в какую решительность западных ребят.Все вони розуміють. Інша річ, чи готові щось зробити з "віссю зла". Мені здається, що на перемовинах чи Трампа, чи колективного Заходу з хуйлом повинен бути озвучений сценарій закриття неба над Україною. В разі повторного нападу, чи відмови від перемир'я. Зникне тотальна перевага кацапів в повітрі - зникне можливість атакувати.
Така рішучість показала б світовим ізгоям справжню рішучість Заходу.
Кстати, я не вижу никакой тотальной "перевагы" запада.Небажання хуйлостану йти на перемовини від питання - що робити з сотнями тисяч озброєних орків? Тримати без діла дорого, розпустити по домівках без "побєди" тоже варіант так собі. Потім назад не збереш. А склепати нову професійну армію не так швидко. Плюс до всього західний ВПК зараз переживає ренесанс. Дєкабрісти розбудили герцена, герцен розбудив расєю, а хуйло розбудив Захід. Враховуючи тотальну перевагу Заходу в технології і фінансуванні, в кремлі розуміють - ілі сєйчас, ілі нікогда!
петросян не ваш дедушка ?Скиснет, говорю, молоко, рядом с вами. Ага.
Не покупайте.
Мається на увазі перевага в авіації. Для Заходу винести ППО кацапів то гра в одні ворота. Навіть та куца допомога атакамсами і скальпами це доводить.Кстати, я не вижу никакой тотальной "перевагы" запада.
Летают дроны, по 10 кругов за вечер, пересекая полностью весь Харьков вдоль и поперек. И их не могут сбить.
Такой сука гениальный запад, не может придумать простенький дешёвый "стингер" для дрона, с самозахватом цели, и завалить ими всю Украину?
Чисто хотя бы для того, чтоб плешивому уебку показать, что ты воюешь с неравными тебе умами и вооружениями.
Но такого нет.
Нет ни малейшего преимущества, которое нам дал запад.
Да, он экономически то сильнее. Но если брать эту войну, то он не показывает свое преимущество диктатурам.
Про авіацію йдеться і ППО....шоб хуярити дронами, треба знаходитись біля самої лбз, яка активно хуяриться кабами, а війну кабів підорускіє поки шо виграють.
Снова же разговор про КАБы....шоб хуярити дронами, треба знаходитись біля самої лбз, яка активно хуяриться кабами, а війну кабів підорускіє поки шо виграють.
А типо после условного "захвата Украины" станет не так страшно про ядерную войну? )))Про авіацію йдеться і ППО.
Насправді того всього в Америці як гною.
То політичне питання.
Бо авіація може перевернути всю війну.
І дуже швидко.
Про ядерну війну думають і сцуть.
Якраз зібрати орків знов не проблема.Небажання хуйлостану йти на перемовини від питання - що робити з сотнями тисяч озброєних орків? Тримати без діла дорого, розпустити по домівках без "побєди" тоже варіант так собі. Потім назад не збереш. А склепати нову професійну армію не так швидко. Плюс до всього західний ВПК зараз переживає ренесанс. Дєкабрісти розбудили герцена, герцен розбудив расєю, а хуйло розбудив Захід. Враховуючи тотальну перевагу Заходу в технології і фінансуванні, в кремлі розуміють - ілі сєйчас, ілі нікогда!